Havuz giriş ücretleri belli oldu

Çorum'un Osmancık İlçe Belediyesi'nin inşa ettiği kapalı yüzme havuzuna giriş ücret tarifesi belli oldu.

12 Temmuz 2020 Pazar 17:11
Havuz giriş ücretleri belli oldu

Çorum'un Osmancık İlçe Belediyesi tarafından yaklaşık 14 dönüm alana inşa edilen ve vatandaşlar tarafından hizmete açılacağı tarihi merakla beklenen kapalı yüzme havuzunun tarifesi görüşüldü.
Osmancık Belediye Meclisi 2020 yılı Temmuz ayı olağan toplantısı için, gündemde yazılı konuları görüşmek üzere, Başkan Vekili Hüseyin Cebeci başkanlığında Osman bey Konağı salonunda toplandı. Toplantıda, ilçe halkının merakla hizmete girmesini beklediği kapalı yüzme havuzunun tarifesi görüşüldü.
Kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, Türk hamamı, sauna, tuz odası, buhar odası, fitnes salonu, plates salonu, halı saha, basketbol ve tenis sahaları, kafeterya ile yeşil alanlar yer aldığı ve halkın hizmetine sunulacak olan Eymir Mahallesi Burhan Uludağ Caddesi üzerinde bulunan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksinin kullanım tarife ücretlerinin belirlenmesi görüşmeye açıldı.
Plan Bütçe Komisyonu çalışmaları hakkında komisyon başkanı tarafından üyeler bilgilendirirken, yapılan görüşmeler ve müzakereler neticesinde komisyon raporu doğrultusunda; havuz kullanım ücreti (1 seans 2 saat) kullanım bedeli 20 TL, öğrenci 10 TL, kompleks tamamının kullanımı (havuz, sauna, hamam, vb) bedeli, 40 TL, öğrenci 20 TL olarak 2020 yılı için belirlenmesine; bahse konu tarifelerin yıllık abonelik bazında ücretlendirilmesi konusunun, kapsamlı incelenme yapılmak üzere Plan Bütçe Komisyonuna havale edilmesine işaretli oylamaya göre oy birliğiyle karar verildi.
İHA

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2020-07-13 04:37:43

Çorum Gençlik ve Spor il müdürlüğü bu haber sana Kapak olsun, Bir havuz tadilatı bu kadar sürer mi neredeyse 2 yıl olucak Ayıp... ( Biz Muhatap sizi biliyoruz)

Avatar
buyrun 2020-07-13 10:09:33

Osmancık Belediyesini bu anlamlı proje için tebrik ediyoruz. İnşAllah Çorum Belediyesi de böyle güzel bir tesis kazandırır şehre.

Avatar
md 2020-07-13 08:30:05

kenann gençlik ve spor il müdürlüğünün gelir giderine bakarsan daha çok sürer o tadilat para ve olanak yok kurumlarda malesef müdürlüğün ihmali olduğunu zannetmiyorum

Avatar
Slm 2020-07-13 13:11:28

Aynı hizmeti Çorum belediyesinden de bekliyoruz

banner165