Havza Belediyespor 1-3 Sungurlu Belediyespor

Sungurlu Belediyespor hazırlık maçında rakibini 3-1 yenerek geleceğe dair umut verdi

30 Ağustos 2018 Perşembe 23:36
Havza Belediyespor 1-3 Sungurlu Belediyespor

Çorum’un BAL Ligindeki temsilcisi Sungurlu Belediyespor, gelecek için iyi sinyaller vermeye başladı.

Sezon başında Hüseyin Eğer’i takımın başına getiren Sungurlu Belediyespor, önümüzdeki sezon kendi grubunda rakibi olacak olan Samsun Temsilcisi Havza Belediyespor’la Havza’da hazırlık maçı yaptı ve  rakibini 3-1 mağlup ederek lige hazır olduğunu gösterdi.

Kısıtlı imkânlara rağmen çalışmalarına bu sezon ilk defa mücadele edeceği BAL Ligi hazırlıklarına Teknik Direktör Hüseyin Eğer yönetiminde çalışmalarını sürdüren Sungurlu Belediyespor kendi ayarında bir takımla ilk defa yaptığı bir hazırlık maçında sahadan farklı galibiyetle ayrıldı.

Sungurlu Belediy spor maçın 30. dakikasında Zafer ile 1-0 öne geçti. Bu dakikada kontra atakla kendi yarı sahasından hızla çıkan Sungurlu Belediye atağında kaleciyle karşı karşıya kalan Zafer takımını 1-0 öne geçirdi.

Sungurlu Belediyespor bu golden on dakika sonra maçın 40. dakikasında soldan rakip ceza sahası içine giren Emirhan topu Burak’a bıraktı. Burak düzgün bir vuruşla takımın ikinci golünü Havza Belediyespor filelerine gönderdi.

İlk yarı Sungurlu Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da rakibinden üstün olan temsilcimiz Sungurlu Belediyespor 60. dakikada Şaban’la skoru 3-0’a getirdi.

Maçında 80.dakikasında Havza Belediyesporlu Barış frikikten attığı golle temsilcimizin filelerini havalandırınca karşılaşma Sungurlu Belediyespor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Havza Belediyespor:1

Sungurlu Belediyespor:3

Havza Belediyespor: Onur(Yaşar), Seyit, Robert, Uğur, Ömer(Metin), Burak(Mert), Yalçın(Kerim), Başaran(Seydi), Ahmet, Bilal, Ömerhan.

Sungurlu Belediyespor: Sezer(Ertuğrul), Muratcan(Önder), Serkan(Burak), Mücahit, Onur(Doğan), Serkan(Yaşar), Burak(Özkan), Taha, Zafer(Ayhan), Emirhan(Berati), Şaban(Orhan).

Goller: 30.dk Zafer, 40.dk Burak, 60.dk Şaban (Sungurlu Bldspor)

80.dk Barış (Havza Bldspor)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.