Hayat Yolu’nda Oryantiring yarışı

Çorum Gençlik Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan Sungurlu Bahar Bayramı İl Birinciliği...

21 Mart 2015 Cumartesi 16:19
 Hayat Yolu’nda Oryantiring yarışı


Çorum Gençlik Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan Sungurlu Bahar Bayramı İl Birinciliği Oryantiring yarışması Sungurlu Bayraktepe bölgesinde yapıldı. 

Yarışma Hayat Yolu'nda gerçekleştirildi. İl genelinde 35 öğrencinin katıldığı yarışmada, kendilerine verilen harita ile yön bulmaya çalışan öğrencilerin heyecanlı olduğu gözlendi.

Oryantiringin her türlü arazi ve iklim şartlarında yapılabilen, harita ve pusula yardımıyla hedef bulma sporu olduğunu dile getiren Torbacıoğlu, bu sporun Çorum'da her geçen gün gelişme kaydettiğini söyledi.

Torbacıoğlu, Oryantiring sporunun özellikle çocuklarda hızlı düşünme ve karar verme, kendi hatalarını görme, hatalarından ders alma, sınırlarını tanıma gibi konularda gelişim sağladığını, hiperaktivite sorunlarını azalttığını ve ortadan kaldırdığını da sözlerine ekledi.

Turnuva sonunda 10 kategoride ilk üçe giren sporculara Mahmut Atalay Spor Salonu’nda yapılan törenle ödüllendirildi.




İHA

Son Güncelleme: 21.03.2015 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.