Haydi Çorum maça

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı, 06 Şubat 2019 Çarşamba günü önemli bir maça çıkıyor.

04 Şubat 2019 Pazartesi 16:21
Haydi Çorum maça

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2. Lig’de mücadele eden Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı, 06 Şubat 2019 Çarşamba günü önemli bir maça daha çıkıyor.

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımının Çorum’u voleybol branşında en güzel şekilde temsil ettiğini belirten Kulüp Başkanı Nadir Solak, “Takımımız şu anda grubunda lider. 15. Hafta karşılaşmasında bu hafta Kayseri Develi Belediyespor mücadele edecek. Bu maçı kazandığımız halinde play-offu garantilemiş oluyoruz. İnşallah takımımız 1. Lig’e çıkarak şehrimizde sporun gelişmesine katkı sağlayacağı gibi, şehrimizin tanıtımına da önemli katkılar sağlayacak. 06 Şubat 2019 Çarşamba günü Saat:14.00’da Atatürk Spor Salonu’ndaki karşılaşmaya tüm hemşehrilerimiz bekliyoruz.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165