Hemşehrimiz de Külliye'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan paralimpik sporcuları kabul ederken, kabulde Paralimpik Taekwondo Milli Takım Teknik Direktörü hemşehrimiz İlhan Aşkın da yer aldı.

03 Aralık 2021 Cuma 00:37
Hemşehrimiz de Külliye'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japonya'nın başkenti Tokyo'da düzenlenen Paralimpik Oyunları'nda madalya kazanarak bayrağımızı dalgalandıran sporcuları kabul etti.

Kabulde Paralimpik Taekwondo Milli Takım Teknik Direktörü hemşehrimiz İlhan Aşkın ile Paralimpik Oyunları'nda tekvando branşında madalya kazanan Olimpiyat İkincisi Meryem Betül Çavdar ve Olimpiyat Üçüncüsü Mahmut Bozteke de katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japonya'nın başkenti Tokyo'da düzenlenen Paralimpik Oyunları'nda madalya kazanan sporcuları, Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. 

Yaklaşık 1.5 saat süren kabulde Paralimpik Taekwondo Milli Takım Teknik Direktörü hemşehrimiz İlhan Aşkın ile tekvando branşında olimpiyat ikinci ve üçüncüsü olan sporcular da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda temsil eden sporcular ve onları yetiştiren antrenörlerle bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, sporcuları başarılarından dolayı ülke ve millet adına tebrik etti.

Programda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu da hazır bulundu.

Son Güncelleme: 03.12.2021 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165