Hemşehrimiz TOSFED’e aday

Otomobil ve reklam dünyasının başarılı ismi 911 Reklam Ajansı sahibi hemşehrimiz Mesut Sami Bıyık, TOSFED Başkanlığı'na aday oldu.

30 Eylül 2021 Perşembe 00:17
Hemşehrimiz TOSFED’e aday

Otomobil ve reklam dünyasının başarılı ismi 911 Reklam Ajansı sahibi hemşehrimiz Mesut Sami Bıyık, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanlığı'na aday oldu.

Mevcut Başkan'ın da aday olduğu seçimler için saha çalışmasını devam ettiren Mesut Sami Bıyık'ın başkan adaylığı, Çorumlu hemşehrileri tarafından da heyecan ve mutlulukla karşılandı. Bıyık, camianın en etkin basın organı www.ralliajansi.com’da yer aldı.

ANOK eski başkanı Mesut Sami Bıyık TOSFED Başkanlığı çalışmalarını hızlandırdı. Çocukluk yaşlarında başlayan otomobile ve otomobil sporlarına olan ilgisini hiç kaybetmeyen Mesut Sami Bıyık, öğrencilik yıllarında Gazi Üniversitesi’nde kurduğu Otomobil Sporları Topluluğu ile sporda hem görevli olmaya hem de sporumuza insan kaynağı sağlamaya başladı.

Bir süre TOSFED tescilli kulüplerinden HİTOK’un başkan yardımcılığı görevini de yürüten Mesut Sami Bıyık, 2015 yılında Ankara Otomobil Sporları Kulübü Başkanlığı’na seçildi. Görev süresi boyunca gerçekleştirdiği başarılı organizasyonlar ve ülke genelinde her branştan kulüplere geliştirdiği iyi ilişkiler sayesinde camiamızın sevilen isimlerinden oldu. Profesyonel hayatında da organizasyon ve tanıtımla uğraşan Mesut Sami Bıyık ülke genelinde bir çok il ve ilçe belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği gibi kurumlara hizmet veriyor. Bürokrasi ve iş çevreleri tarafından da oldukça tanınan Mesut Sami Bıyık aynı zamanda Ankara Ticaret Odası Gösteri Sanatları ve Organizasyon Komitesi üyesi. Konu hakkında ajansın sorularını yanıtlayan Mesut Sami Bıyık, “Öncelikle genel kurulun camiamıza hayırlı olmasını dilerim ve sporumuza yakışır centilmence bir yarış olmasını temenni ederim. Yaklaşık 20 yıldır hiç kopmadan camianın içerisindeyim, sektör olarak bir virajın başında da durdum, sponsor olduğum yarış da oldu. Kulüp başkanlığı da yaptım, sporcu olarak start da aldım; promotör olarak offroad yarışı da organize ettim, sporumuz ile ilgili köşe yazarlığı da yaptım. Uzatmayayım, bu sporun her köşesinde bulundum ve hiç kopmadım. Yarışmak hayaliyle tutuşan bir çocukken geçen 20 yıl beni buraya getirdi. Önümde 2 seçenek vardı, ya bir otomobil hazırlayıp hobi driver olacaktım ya da 20 yıllık birikimimi yarışmak hayaliyle yanıp tutuşan çocukları hayallerine kavuşturmak için çalışacaktım. Tüm projelerimizi yöntemleriyle birlikte önümüzdeki günlerde açıklayacağız ama özetle, bizi ileriye taşıyacak politikalarla ve gerekli altyapı yatırımlarıyla sporumuzun ekonomisini büyüterek tüm Türkiye’nin dahil olmak istediği ve imrendiği bir yapıya kavuşturacağız.”dedi.

Kaynak: (ralliajansi.com)
 

Son Güncelleme: 30.09.2021 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.