Hemşehrimizin sözleri yankı buldu

Yukatel Kayserispor Başkan Vekili hemşehrimiz Semra Demirer, genelde spor ve özelde futbola yönelik verdiği mesajlarla yorumculardan tam destek aldı.

04 Ekim 2022 Salı 18:53
Hemşehrimizin sözleri yankı buldu

Yukatel Kayserispor Başkan Vekili hemşehrimiz Semra Demirer, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekiminde Iğdırspor ile eşleşmelerinin ardından genelde spor, özelde futbola dair verdiği mesajla dikkat çekti.

Yukatel Kayserispor’un başkanından teknik direktörüne kadar tüm ekibin gençlere fırsat veren bir ekip olduğunu vurgulayan Demirer, futbolun kavga-dövüş değil, bir sanat olduğunu ifade etti.

Genç yeteneklere fırsat tanıyan, fair-play ruhu ile durağan değil, keyifli maçlar oynanmasının önemine işaret eden Demirer, şöyle dedi:

‘HAYALLERİMİZ BÜTÇELERİMİZDEN BÜYÜK’

“Yine çok güzel bir gündü. Ben kura günlerini seviyorum. Biz çok güçlü, kaliteli, savaşçı ve azimli bir takımız. Önce Berna Başkanın ilkleri başarması ve futbola, lige büyük renk katması ve dünyada bir ilk olması. Çağdaş Atağan gibi çok özel, idealist bir hocanın 'hayallerimiz bütçelerimizden büyük' diyerek böyle dinamik, güzel, koşan gençlere fırsat verilen bir takımın oluşturulması çok keyif veriyor. Çok mutluyum. Hep ilkleri başarır Berna Başkan, Kayserispor ve ekibi.

IĞDIR GÜNEŞİN DOĞDUĞU İL

Ziraat Kupası’nda Yukatel Kayserispor’un eşleştiği Iğdır güneşin doğduğu bir il. O kadar güzel bir il ki; çok sevdiğim bir il. Geçen yıl da rakibimiz olmuştu. Onlar da çok güzel işler başarıyorlar. Çok güzel bir maç olacak diye düşünüyorum.

ZEKİ, ÇEVİK VE AHLAKLI

Ziraat Türkiye Kupası özellikle Cumhuriyet'in 100. yılında fırsat eşitliği sunan bir kupada olmak beni ayrıca gururlandırıyor. Cumhuriyet'in Kurucusu Başöğretmen Atatürk, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' diyor ya, bu ahlaklı, yüksek karakterli gençlere fırsat eşitliği veren bir kupa. Haydi gençler sizden bu güzellikleri bekliyoruz. Ama şunu da diliyorum ki; fair-play ruhu içinde hep iyilik, güzellik, doğruluk olsun. Çünkü futbol ve yaşam bir sanat.

FUTBOLU SANATA DÖNÜŞTÜRELİM ÇAĞRISI

Biz futbolu kavgaya, dövüşe değil de, yerde uzun süre yatmaya değil de, topun çok durduğu anlar gitsin, hızla oyuna karıştığı oyunlar olsun. Tabi duran toplardan goller atılır, yenilir. Ama az dursun, çok keyifli maçlar seyredelim ve genç yetenekleri seyredelim. Haydi gençler sizleri fair-play ruhu ile iyiye, güzele, doğruya ve adaletli düdüklerin çalındığı güzel ve sanata dönüştürülen bir futbol seremonisine çağırıyorum."

DEMİRER’İN ÇAĞRISINA SPOR YORUMCULARINDAN TAM DESTEK

Yukatel Kayserispor Başkan Vekili Semra Demirer’in mesajı yine a spor’da yorumcular Aykut İnce, Ahmet Akcan ve Serdar Sarıdağ tarafından övgüyle bahsedildi.

Spor yorumcuları futbolun sanata dönüştürülmesi gerektiği çağrısını  desteklerken, Beşiktaş, Galatasaray Fenerbahçe ve tüm kulüp yöneticilerinin Semra Hoca'yı takip etmesini istedi.

SEMRA DEMİRER...

Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi BESYO Öğretim Görevlisi, Olimpiyat Komitesi Fair-Play Komisyonu Üyesi ve UPS Kültür ve Spor Kulübü Koordinatörü olan Spor Yöneticisi ve Eğitimci hemşehrimiz Semra Demirer, iki dönemdir de Yukatel Kayserispor yönetiminde yer alıyor.

Son Güncelleme: 04.10.2022 23:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.