Hırslı prova sonrası tatlı iyi geldi

Çorum Belediyespor Payasspor'a hazırlanıyor

02 Kasım 2017 Perşembe 23:17
Hırslı prova sonrası tatlı iyi geldi

Çorum Belediyespor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Payasspor maçının hazırlıklarına bugün de çift kale maçla devam etti. Nazmi Avluca Sahası’nda yapılan çift kale maçta tüm futbolcular hazır bulundu. Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde yapılan çift kale maçta futbolcuların hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Payasspor karşısında da yenilmezlik serisine devam etmek için mücadele edecek olan takım yarın da öğleden sonra Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

BAŞKAN GÜL DE İZLEDİ

Takımın bugün yaptığı çift kale maçı Kulüp Başkanı Zeki Gül de izledi. Nazmi Avluca Sahası’nda yapılan çift kale maçı Futbol Şube Sorumluları Mustafa Altunkaya, Sinan Özdilli ile yöneticilerinden Fahri Yandık ile birlikte izleyen Gül, takıma tatlı ikramında bulunan alt yapı antrenörlerle de bir süre sohbet etti.

TATLILAR ALTYAPI’DAN

Kulübün futbol altyapısında görev yapan antrenörleri bugün yapılan çift kaleye tatlı getirdiler. Altyapı Koordinatörü Mehmet Arduç, teknik direktörler Selim Sümer, Hüseyin Eğer, Ömer Özer, antrenör Hayrettin Karaca ve kaleci antrenörü Sebahattin Çoban, Nazmi Avluca Sahası’nda yapılan çift kale maç sonrası teknik heyet ve futbolculara tatlı ikramında bulundular. Altyapı heyetiyle yakından ilgilenen Teknik Direktör Yusuf Tokuş ise, ilgilerinden dolayı herkese teşekkür etti.

Son Güncelleme: 02.11.2017 23:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165