Hitit Rallisi nefes kesti

42. Hitit Rallisi, Çorum Belediyesi Hitit Rallisi adıyla ...

21 Eylül 2015 Pazartesi 10:36
 Hitit Rallisi nefes kesti

 42. Hitit Rallisi, Çorum Belediyesi Hitit Rallisi adıyla Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün ev sahipliğinde başarıyla gerçekleştirildi. Yıllardır otomobil tutkunlarının Çorum'a gelmesini arzu ettiği Hitit Rallisi'ni Çorum'a kazandıran Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, başarılı ev sahipliğiyle yarış camiasının kalbini fethetti.

www.corumhakimiyet.net’te
yer alan habere göre, seyirci özel etabıyla fuar alanında başlayan büyük şov, izleyicilerin nefeslerini keserken, hepsi birbirinden profesyonel olan usta yarışmacılar, seyirci etabında gerçekleştirdiği yarışlar ve görsel şovlarla büyük beğeni topladı.

Son günlerde artan terör olaylarında verdiğimiz şehitler nedeniyle müzik yayınının yapılmadığı organizasyon, şehitlerimiz için düzenlenen saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.


Türkiye'nin pek çok yerinden gelen takımlar, fuar alanında oluşturulan servis noktasında bakım ve hazırlıklarını tamamladı.

Açılış startı ve seyirci etabı koşusu için düzenlenen törene Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Gençlik ve  Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Belediye Spor Müdürü Nadir Solak, Eğitim Kültür Müdürü Mustafa Ercan, Ankara Otomobil Sporları Kulübü (ANOK) Başkanı Metin Ertuğrul, ANOK Yönetim Kurulu üyesi hemşehrimiz Mesut Sami Bıyık ve çok sayıda otomobil tutkunu katıldı.

Yarışmacılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Muzaffer Külcü, yarışma takımlarına ve organizasyonda görev alanlara başarılar dileyen Belediye Başkanı Külcü, ilk startı vererek görsel şovla birlikte Çatak ve Kırkdilim etaplarında koşulacak iki günlük yarışı başlattı.

 


Son Güncelleme: 21.09.2015 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.