Hitit Rallisi’ni ATO sahiplendi

Bir zamanlar anavatanı Çorum'da gerçekleştirilen Hitit Rallisi’ne Ankara sahip çıktı.

12 Kasım 2019 Salı 17:03
Hitit Rallisi’ni ATO sahiplendi

Bir zamanlar gerçekleştirilen Hitit Rallisi’ne Ankara sahip çıktı.

Ankara Ticaret Odası’nın kurumsal sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, 28-29-30 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları’nın desteklediği Hitit Rallisi’nin uzun bir aradan sonra Başkent’e döndüğü ifade edildi.

ATO Başkanı Gürsel Baran, 46. Hitit Rallisi’ne tüm Ankaralıları davet etti.

Hemşehrimiz Mesut Sami Bıyık’ın Ankara Otomobil Sporları Kulübü (ANOK) Başkanı olduğu dönemde Türkiye’nin en prestijli rallisi unvanına sahip olan Hitit Rallisi, Çorum eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün daveti üzerine 41 yıl aradan sonra anavatanı Çorum’da düzenlenmişti. Çorum’dan özel firmaların da sponsor olduğu Hitit Rallisi, Çorum Belediyesi’nin desteği ile üç yıl Çorum’da gerçekleştirilmişti.

ANOK Başkanı hemşehrimiz Sami Bıyık ile eski başkan Külcü'nün görevden çekilmesiyle Hitit Rallis'nin Çorum macerası da sona ermiş oldu

Son Güncelleme: 14.11.2019 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165