Hızlarını alamadılar, protokole daldılar

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen yağlı güreşlerde başpehlivanlığı Recep Kara kazandı.

24 Ağustos 2014 Pazar 17:21
 Hızlarını alamadılar, protokole daldılar


Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen yağlı güreşlerde başpehlivanlığı Recep Kara kazandı. 

Nazmi Avluca Spor Tesisleri’nde yapılan yağlı güreş müsabakaları kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Zaman zaman mücadeleler er meydanı dışına taştı. Başpehlivanlık yarı final müsabakaları sırasında hızını alamayan iki pehlivan protokolün arasına daldı.

Bu sırada protokol tribünü önünde güreşler hakkında Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye davetlilere bilgi veren Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke, pehlivanların kendisine çarpmasıyla birlikte yere yığılırken, Başkan Külcü de bulunduğu yerden bir anda fırladı. Ucuz atlatılan olay sonrası güreşler kaldığı yerden devam etti.

Yağlı güreşlerde her yıl olduğu gibi bu yılda en çok ilgiyi baş pehlivanlık güreşleri gördü. Son derece çekişmeli geçen müsabakalar sonunda rakibi Serhat Gökmen’i yenen Recep Kara baş pehlivan oldu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, en fazla başarıları ile övündükleri sporcularının hep güreşten çıktığını belirterek, "Güreşi ayrıca önemsiyoruz. Çorum Belediyesi olarak yiğidin harman olduğu bu topraklarda yeni pehlivanlar çıkması için yatırımlar yapmaya devam ediyoruz" dedi.

Güreşlerde dereceye girenlere ödülleri AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, dünyaca ünlü güreşçiler Tevfik Kış ve Nazmi Avluca tarafından verildi.




İHA

Son Güncelleme: 25.08.2014 09:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.