İkinci kez ihaleye çıkıyor

Binicilik Tesisi, 8 Ekim’de ikinci kez kira ihalesine çıkıyor.

04 Ekim 2018 Perşembe 17:24
İkinci kez ihaleye çıkıyor

Çorum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve binicilik sporunda Türkiye’nin sayılı tesislerinden birisi olarak gösterilen Binicilik Tesisi, 8 Ekim’de ikinci kez kira ihalesine çıkıyor.

Hemşehrilerinin hizmetine önemli tesisi daha sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen Belediye Başkanı Zeki Gül, şöyle dedi; “Ata sporumuz olan biniciliğin yeni nesillere aktarılması amacıyla yaptığımız binicilik tesisini tamamladık. Tesisin hizmete açılması için kira ihalesine çıkıyoruz. Binicilik sporunun yaygınlaştırılması noktasında uzun yıllar hizmet verecek önemli bir tesisi şehrimize kazandırdık.

TOPLUMUN TÜM KESİMLERİNE HİTAP ERİYORUZ

Binicilik Tesisi ile yavrularımız at biniciliğini öğrenirken aynı zamanda da hayvan sevgisini yoğun olarak yaşayacaklar. Binicilik Tesislerimizden fiziksel ve zihinsel sorunu olan kardeşlerimiz, dezavantajlı gruplarımız da faydalanacaklar. Bir anlamda toplumun tüm kesimlerine sosyal hizmet verecek olan bir tesis olacak.

Binicilik Tesisimizin özel sektör eliyle profesyonel işletilmesi için kira ihalesine çıktık. 80 dönümlük devasa alan üzerine inşa ettiğimiz Binicilik Tesisinde 3 bin 150 metrekare kapalı manej alanı, binicilik eğitim alanı, 4 bin 600 metrekare açık manej alanı, 1650 metrekare Ahır, 21 metrekarelik 25 adet box, veteriner hekim odaları, otlaklar, seyis odaları, karantina odası, depo, samanlık, at yıkama odaları, teknik donatılar, cafe, mescit, çok amaçlı salon, teras ve ofislerin bulunmaktadır burada her yaştan vatandaşımızın özellikle hafta sonlarını aileleriyle birlikte hoş vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Tesislerimiz hemşehrilerimiz için hem eğlence, hem sağlık, hem eğitim mekânı olacak. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.”

Son Güncelleme: 04.10.2018 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaankan 2018-10-04 18:42:56

Çok lüzumlu ya(p)tırımlar yüzünden Çorum Belediye’sini iflasın eşiğine getirdiniz. At izini it izine karıştırıp birşeyleri gizlemeye çalışıyosunuz da, sığmıyor çuvala.. Ya uçan kuşa borcunuz var, yakında inkar etmeye başlarsınız.. Şer şebekesine teslim edilen Çorum Belediyesine acilen kayyum atarlar umarım.. Birilerinin abdestinden şüphesi yokmuş! Utanmazlık seviye atladı, yerini Arsızlığa bıraktı.

Avatar
Kaankan 2018-10-04 19:26:30

Yukarıdaki “ÇAĞRI” kelimesi çımbızla çekilmeseydi işte o zaman anlardım sizi..

Avatar
tarafsız ihtiyar 2018-10-05 08:36:35

vay be ne kadar gerekli bir yatırım.