İkinci yarıya yenilgiyle başladık 1-3

Çorum Belediyespor ligin ikinci yarısına kendi sahasında Tepecikspor'a yenildi

21 Ocak 2018 Pazar 13:04
İkinci yarıya yenilgiyle başladık 1-3

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Çorum Belediyespor kendi sahasında oynadığı 2. Yarının ilk maçında B. Tepecikspor A.Ş’ye 3-1 mağlup oldu.

Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanan maça hızlı başlayan Çorum Belediyespor, 18. dakikada Abuzer’in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra oyunda dengeyi sağlayan konuk ekip 28 ve 44. dakikalarda Mehmet Arı’ın attığı gollerle ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.

Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Muzaffer Külcü ile her iki takım yöneticileri ve yaklaşık 2 bin kadar taraftar topluluğunun izlediği karşılaşmanın 2. yarısında Çorum Belediyespor, beraberlik golü için yüklense de aradığı golü bulamadı.

Maçta son sözü ise 90. 3. dakikada sahneye çıkan Mert Öner söyledi.

2. YARIYA KÖTÜ BAŞLADIK:1-3

STAT: Dr.Turhan Kılıçcıoğlu

HAKEMLER: Süleyman Soyutürk, Necdet Çelik, Şefik Öner 4.HAKEM: Tolga Tugay İnan

ÇORUM BELEDİYESPOR: Sercan Çobanoğlu, Mehmet Zahit Çınar, Yakup Kayış, Mert Sarı, Doğan Can Davas, Abuzer Gaffar Toplu, Akın Karaaslan(Dk.78 Selim Dilli), Özgür Gedikli, Yakup Yiğit, Yasin Dülger ( Dk.68 Taner Gürsoy), Salim Uzun( Dk.60 Emre Okur)
BÜYÜKÇEKMECE TEPECİK SPOR A. Ş. : İbrahim Karaca, Ramazan Aydın( Dk. 86 Bülent Demir), Mehmet Arı ( Dk. 76 Mert Öner), Caner Bulut, Recep Metin, Onur Erdem Günel (Dk. 84 Yılmaz Lüle) , Semih Mustafa Usta, Yusuf Atay, Fırat Bozkurt, Emrah Yollu, Eray Açıkgöz
GOLLER : DK. 18. Abuzer Gaffar Toplu (Çorum Belediyespor), DK.28 ve 44 Mehmet Arı, DK. 90+3. Mert Öner (B. Tepecik)
SARI KARTLAR: Caner Bulut Recep Metin Onur Erdem Günel, Eray Açıkgöz, Yılmaz Lüle (Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş) Doğan Can Davas, Yasin Dülger, Yakup Yiğit (Çorum Belediyespor)

 

Son Güncelleme: 21.01.2018 18:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165