İlk kez katıldılar, başardılar

Çorum İl Özel İdaresi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Mustafa Özseçer ve Rümeysa Arıcı...

17 Aralık 2014 Çarşamba 11:03
 İlk kez katıldılar, başardılar


Çorum İl Özel İdaresi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Mustafa Özseçer ve Rümeysa Arıcı, ilk kez katıldıkları salon yarışmalarından başarıyla döndüler.


Türkiye Atletizm Federasyonu Faaliyet Programında yer alan Salon Federasyon Deneme Yarışmaları, 13 Aralık 2014 tarihinde İstanbul Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.


Salon Federasyon Deneme Yarışmalarına ilk kez katılan sporcularımızdan Mustafa Özseçer, 1500 metre Yıldız Erkeklerde 4:04:85’lik derecesiyle ve 1500 metre Genç Kızlarda Rümeysa Arıcı ise 4:47:61’lik derecesiyle birinci oldu.


Yarışmalara katılan sporcularımıza eşlik eden Atletizm Antrenörü Ertan Yılmaz, son zamanlarda hem sportif hem de ilimizde yapılan organizasyonlardaki başarılar ile Çorum’un atletizmde bir ivme kazandığını ifade etti. Yılmaz, emeği geçenlere teşekkür etti.





Son Güncelleme: 17.12.2014 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165