İlk maça davet ettiler

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, Başkan Gül'ü ziyaret etti.

25 Ekim 2018 Perşembe 19:54
İlk maça davet ettiler

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, Kulüp Başkanı Nadir Solak, oyuncular ve antrenörleriyle beraber Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan da eşlik etti.

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı Baş Antrenör Yusuf  Biçer, Belediye Başkanı Zeki Gül’ü Melikgazi Belediyesporla oynayacakları 2018-2019 sezonu ilk maçına davet etti. Gül, programın uyması durumunda davete icabet edeceğini ifade etti.

Spora verdiği destekten dolayı Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Onursal Başkanı da olan Gül’e teşekkür etmek için ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Baş Antrenör Yusuf Biçer, “Hedefimiz Çorum Belediyesini voleybolda en iyi şekilde temsil etmek ve bir üst lige yani 1.lige taşımak. İnşallah bunu da başaracak yeteneğe, gayrete sahip olduğumuza inanıyoruz”dedi.

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nadir Solak’la birlikte takım hocaları ve oyuncular, Belediye Başkanı Zeki Gül’e 19 numaralı forma ve oyuncuların imzaladığı voleybol topunu hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.