İlk maça hepsi geldi

Yeni Çorumspor’un 2.Lig’te yaptığı ilk karşılaşmaya milletvekilleri ve protokol mensupları katıldı.

01 Eylül 2019 Pazar 17:59
İlk maça hepsi geldi

Yeni Çorumspor’un 2.Lig’te yaptığı ilk karşılaşmaya milletvekilleri ve protokol mensupları katıldı.

Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanan maça Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Agşın, Yeni Çorumspor’a destek sözleri ve gelir getirici proje önerileri ile gündeme gelen işadamı Ahmet Ahlatcı protokol tribününden izledi.

Son Güncelleme: 01.09.2019 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veli 2019-09-01 18:23:02

Yazıklar olsun iki yüzlü adamlara. Dün başka bu gün başka ilgiç ki ne ilginç.

Avatar
KemL 2019-09-01 19:20:01

Adam olursanız başkan vs herkes böyle gelir. Adam olun akıllı olun

Avatar
Gereksiz Sevinç ve birlikteilk 2019-09-01 22:10:20

Gereksiz birliktelikte üzerinize kimse yok. Kardeşim vatandaşın gerçek meselesinde gözleriniz gormuyor kulaklarınız duymuyor .Menfaatiniz nerde var siz orda birlikte mutlusunuz. Milletin gerçek dundeminde hiç biriniz yoksunuz. Para, şan, şöhret ,hava ,civa işine gelince aslan gibisiniz. Sağlık, eğitim, tarım, sanayi, işsizlik, enflasyon, adalet dediğimizde herkes gözlerini, kulaklarını tıkıyor.Maça kaç kişi geldi ise siz okadarsiniz.Başka söze gerek yok.

Avatar
Ali 2019-09-02 03:16:50

Hala elestiriyorsunuz.Utanmiyormusunuz.Yoksa siz Yozgatlımisınız.Artik yemiyo kimse hadin baska yere.EN BUYÜK YENİ ÇORUMSPOR.O kadar.

Avatar
Çorum spor 2019-09-02 00:32:44

Allah akıl fikir versin.Koca spor kulübünü yönetecek adam bulamadılar tekrar algıya zirlaya eski başkanı getirdiler.Arkadaş lafa gelince hepiniz şehri ben yöneteceğim diye talip oluyorsunuz.Ama küçücük bir spor kulübüne başkan bulamıyorsunuz bu ne lahana bune PERHİZ.Emin olun tüm çorum halkı garip bir şekilde sizleri seyrediyor. Önceden çorum halkı herseyine sahip çıkar kimseyi yarı yolda bırakmazdı.Vatandaşı öyle bir hale getirdiniz ki kimin lafına kimin sozune inanacak bilemiyor.Dün ağzı dolusu belediye başkanına posta koyan fatih özcan laf değiştiriyor. Milletvekilleri Allaha emanet, belediye başkanı eski borçlarla boğuşuyor. İş adamları ağzının ucu ile laf geveliyor. Dönüp dolaşıp vatandaşın cebine göz dikip milletin üzerinden herkes havasını atmak istiyor.Allah aşkına bu millet ne yapsin.Kime inanıp güvenip peşine düşsün. Önceden vatandaşı kandırmak kolaydı. Şimdi teknolojinin gelişmesi ve yaygınlaşması ile bu işler zorlaştı. Bu seferde katakulli artı.Belediyenin kurduğu desteklediği takım niye bir şahsın şirketine bedavadan verildi kimse bunun hesabını sormuyor.Üstüne üstelik 1.5 milyon dan fazla da reklam parası vererek devrediliyor.Böyle bir takımı herkes alırdı.Sonra bu kulüp başkanı dönüyor milleti suçluyor. Niye vatandaşın belediyesine verdiği verginin imkanlarından banada vermediler diye arkadaş yeni çorum spor kulübü dernek değil ki yönetimi tüm corumu temsil eden bağımsız bir genel kurul ile secilmiyor ki. Niye özel yeni çorum spor şirketini vatandaş vergisi ile desteklesin. Madem şirketin başında sizi görmek istiyorlar sizi çok seven kim varsa onlar cebinden servetlerini verebilirler. Buna kimsenin diyeceği yok.

Avatar
Zarife Gündoğar 2019-09-05 14:18:20

Protokoldekiler giriş ücreti ödüyorlar mı, yoksa o da mı bedava?

banner165