İmzalar atıldı, Sungurlu'ya 15 tesis

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nca Çorum’un Sungurlu ilçesine 13 spor tesisi yapılacak.

08 Kasım 2021 Pazartesi 21:42
İmzalar atıldı, Sungurlu'ya 15 tesis

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nca Çorum’un Sungurlu ilçesine 13 spor tesisi yapılacak.

Protokol kapsamında Sungurlu’ya güreş eğitim merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzu ile birlikte 5 halı saha, 5 basketbol -voleybol sahası, 3 prefabrik spor salonu ve bir okulun spor salonunun zemin bakım onarımı, ilçe stadyumuna 4’lü soyunma odası yapılacak.

Tesislerin protokolü Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Çorum Valiliği tarafından bugün imzalandı.

İmza törenine Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Çorum Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, Sungurlu Kaymakamı Fatih Görmüş, Kaymakam Refiki Mücahit Aydoğdu, Sungurlu Milli Eğitim Müdürü İhsan Sepetçi ve Sungurlu Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Mehmet Aktaş katıldı.
Sungurlu Kaymakamı Fatih Förmüş, yaptığı açıklamada, “Bu yatırımların ilçemize yapılmasını uygun bulan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’na, bu yatırımlarla ilgili bizlere fikir verip öncülük eden ve bu kararların alınmasını yakından takip edip ilgilileri ikna eden ve bu yatırımları ilçemize kazandıran Bakan Yardımcımız Sayın Muhsin Dere’ye ve bu yatırımların ilçemize yapılması için her türlü çabayı sergileyen Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik’e çok teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇORUMDAN 2021-11-09 07:51:48

Tebrik ederim Sungurlu hak ediyor. Hatta daha iyilerine layık.

Avatar
Vatandaş 2021-11-09 09:51:51

VAllahi palavra..aslı astarı yok bos vaadler...secim yaklasıyor demekki..

Avatar
Kaymakam Bey’e 2021-11-09 20:40:42

Bu ilçede belediye başkanı yok mu?