İnegöl’de puan savaşı

Yeni Çorumspor, 2. Lig’deki ilk deplasmanı yarın İnegölspor ile oynayacak.

07 Eylül 2019 Cumartesi 18:35
İnegöl’de puan savaşı

Yeni Çorumspor, 2. Lig’deki ilk deplasmanı yarın İnegölspor ile oynayacak. İnegöl İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Malatya Bölgesi’nden Batuhan Gültek yönetecek. Gültek’in bu maçtaki yardımcılıklarını ise Malatya Bölgesi’nden İlker Ayten ile Adıyaman Bölgesi’nden Eren Özçelik yapacak.

Bu maçın hazırlıklarını bugün saat 15.30’da İnegölspor Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamlayan Yeni Çorumspor’un yarın oynayacağı maçta Muş Bölgesi’nden Mehmet Şükrü Közcü ise 4. hakem olarak görev yapacak. Sezona kendi sahasında seyircisiz oynadığı 1922 Konyaspor maçından aldığı 1-0’lık galibiyetle başlayan Yeni Çorumspor’un 18 kişilik maç kadrosunda ise şu isimler yer alıyor: Onur, Reşat, Osman, Batuhan, Ertuğrul, Eren, Mert Güney, Mert Ilıman, Kerem Pala, Kerem Çağatay, Fatih, Oğuz, Rıdvan, Oktay, Muhammed, Kıvanç, Ferdi, Murathan.

Son Güncelleme: 08.09.2019 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sezer 2019-09-08 05:50:08

Başarılar kardeşlerim.İnşAllah yenip gelirsiniz.Kalbimiz sizinle.