İskilipspor sezona hazır

1. Amatör Küme Büyükler Liginde mücadele edecek olan İskilipspor, 2 Kasım Pazar günü başlayacak olan...

27 Ekim 2014 Pazartesi 12:22
 İskilipspor sezona hazır


1. Amatör Küme Büyükler Liginde mücadele edecek olan İskilipspor, 2 Kasım Pazar günü başlayacak olan lig öncesi hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.


Pazar günü yapılan antrenman öncesi Kulüp Başkanı Ali Sülük, Başkan Yardımcısı Osman Top, Kulüp Müdürü Ömer Şair, Kulüp Saymanı Bekir Gedik, Basın Sözcüsü Burak İzzet Karaca, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Salik, Mehmet Koca, Salim Salik ve Abdulkadir Zeren takımı ziyaret ederek tatlı ikramında bulundular. Antrenman öncesi yönetim ile genç futbolcular kısa bir toplantı yaparak ilk maç öncesi durum değerlendirmesi yaptılar.


İskilipspor Kulübü Başkanı Ali Sülük antrenman öncesi yaptığı açıklamada  şöyle dedi; “Geçen yıl U19 Liginde şampiyonluğu kaçıran gençlerimiz ile yeni sezona başlıyoruz. Yönetim olarak arkadaşlarımızla toplantılar sonucunda bu karara vardık. İskilip'li genç kardeşlerimize daha çok forma şansı vererek İskilip'te gençlerimizin daha çok spor yapmalarını sağlamak bu yılki hedeflerimizdendir. 5 tane tecrübeli arkadaşımız var, geriye kalan kadromuz ise genç kadreşlerimizden oluşuyor. Özellikle ileriki yılların temelini atmış bulunuyoruz. Gençlerimize güvenimiz tam. Bu güvenimizin boşuna çıkmayacağını ben ve yönetimdeki arkadaşlarım sonuna kadar inanıyoruz. Yeni sezonun İskilipspor'umuza ve İskilip'imize hayırlı olmasını diliyor, ligde mücadele edecek olan tüm takımlara başarılar diliyorum.”




Son Güncelleme: 27.10.2014 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.