İsmail Atalay Baydur’a milli davet

Çorum Hattuşa Masterler takımı oyuncusu İsmail Atalay Baydur TMVFL Milli Karma'sına seçildi.

11 Şubat 2020 Salı 12:45
İsmail Atalay Baydur’a milli davet

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu TMVFL Milli Karma'sına Çorum Hattuşa Masterler takımı oyuncusu İsmail Atalay Baydur seçildi.
TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı ve Orta Karadeniz Bölge Temsilcisi Ali Doğan’ın verdiği bilgiye göre; TMVFL Milli Karma'sı ile Karaman Kent Konseyi Masterler Karması 15-16 Şubat 2020 tarihlerinde Karaman'da özel karşılaşmada karşı karşıya gelecekler. Karaman'da, TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu ile ortak düzenlenen etkinlik Karaman Kent Konseyi’nin desteği ile gerçekleşecek.
Çorum Hattuşa Masterler oyuncusu İsmail Atalay Baydur ile beraber Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi'nde mücadele eden yaklaşık 20 kişilik oyuncu kadrosunda Beşiktaş'ın ve milli takımın yakından tanıdığı eski futbolcu  Recep Çetin de yer alıyor. TMVFL Milli Karma'nın Sportif Direktörlüğünü ise Türkiye'nin yakından tanıdığı Güvenç Kurtar yapıyor.
TMVFL Milli Karma ile Karaman Kent Konseyi Masterler Karması maçı cumartesi günü Kemal Kaynaş Stadyumu’nda saat 13:30'da başlayacak.

Son Güncelleme: 11.02.2020 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.