'İstifa' sloganına cevabı gecikmedi

Yeni Çorumspor Kulübü Başkanı Fatih Özcan, 'yönetim istifa' sloganlarına cevap verdi

27 Ocak 2019 Pazar 22:24
'İstifa' sloganına cevabı gecikmedi

Yeni Çorumspor  Başkanı Fatih Özcan bugünkü maç sonrasında bir grup taraftarın ‘yönetim istifa’ sloganlarına cevap verdi. Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ligin 19. Haftasında ‘yönetim istifa’ seslerinin acımasızlık olduğunu vurgulayarak, “Kan içip kızılcık şerbeti içtim diyerek sineye çekiyor ve yoluma devam ediyorum. Korkmayın, rahat olun, söz veriyorum sezon sonunda Fatih Özcan olmayacak!” dedi.
Yeni Çorumspor’un  bugünkü 1461 Trabzonspor ile yaptığı ve 0-0 sona eren maçı sonrasında tribünden bir grup taraftar ‘yönetim istifa’ sözleri ile ıslıklı protesto yapmıştı. Protestonun ardından Kulüp Başkanı Fatih Özcan, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Zira yaklaşık 10 yıldır bu liglerde Çorum Belediyespor adıyla mücadele eden, şampiyonluk yolunda hiçbir varlık gösteremeyen, 14 maç üst üste galibiyet alamayan taraftarın tek isteği olan Çorumspor ismini bu liglerde yaşatmaya cesaret dahi edemeyen, hiçbir başkana bu tribünler ‘yönetim istifa’  diye bağırmamıştır. Henüz ligin 19. Haftası oynanmış ve takımımız playy-offun içerisinde 4. Sıradaki yerini koruyor olmasına rağmen ‘yönetim istifa’ seslerinin mabedimizden yükselmesi manidardır. Her defasında altını çizerek değindiğim şampiyonluk haricindeki her türlü sonuçta istifa edeceğim açıklamalarıma rağmen henüz 19 haftalık bir başkana istifa diye bağırılmasının acımasızlık olduğunu düşünmekle birlikte, şahsıma yakışır taraftarın isteğine kulak verip bugün itibariyle istifa etmektir. Ancak biliyorum ki tek sevdamız Çorumspor isminden rahatsız olanlar, yine aynı senaryoları hayata geçirerek Çorumspor’umuzu hatırlamak dahi istemediğimiz eski günlere döndürmek adına, ellerinden geleni yapacaklardır. Bu nedenle karakterime, yaşam tarzıma ve Fatih Özcan duruşuna ters düşse de Yeni Çorumspor’u bana inanan ve güvenen cefakâr taraftarlarımızı sezon sonunda kupayı Çorum’a getirecek olan futbolcu kardeşlerimi yalnız bırakmamak adına bugün kulaklarımda çınlayan ‘yönetim istifa’ seslerini, kan içip kızılcık şerbeti içtim diyerek sineye çekiyor ve yoluma devam ediyorum. Sosyal medya hesabımdan Fatih Özcan ismine alerjisi olanlara bir kez daha yüksek sesle ilan ediyorum. Yeni Çorumspor’u üzmeyin, Fatih Özcan ismi üzerinden bu takıma zarar vermeyin. Vazgeçin artık şu kötü emellerinizden. Yüzlerce defa söyledim, yine söylüyorum. Şampiyon yapsam da yapmasam da sezon sonunda Yeni Çorumspor başkanlığını bırakacağım. Korkmayın, rahat olun, söz veriyorum sezon sonunda Fatih Özcan olmayacak!”

Son Güncelleme: 28.01.2019 21:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fettah 2019-01-28 04:40:17

Hadi ortdan. Havan batsın. Kendine acındırma. Sen futboldan anlasaydın Ulukavaksporu çıkardırdın. Koşa koşa gelip Belediyesporu da karıştırdın. Bir de durmuş on yıldır belediyesporun başkanınına istifa diye bağrılmadı demez mi. Yazıklar olsun sana bu Zeki Gül’le neden uğraşıyorsan. Adam 10 yılda 3 tane şampiyonluk yaşattı bu takıma. yinede taraftar istifa diye bağırdı. Hiç aldırmadan işine baktı. Şunu da söyleyeyim ki adama sekiz haftadır maça gelmedi dedin bak bu maça da geldi. Daha ne yapsın. Sen işine bak biran önce git hatta şirketini de al git. Bu sene olmaz da seneye baldan yine bir takım çıkarır Çorum. Kibir akıyor her tarafından. Bu takımı bu lige çıkaranlara teşekkür edilecek yerde hala onlara laf atıyorsun. Daha çok pişman olacaksın fatih efendi! Bay bayyyy

Avatar
Ağla halime 2019-01-28 13:14:22

Filmin sonu ayrılık ve acı ile bitecek,filmin seyircileri göz yaşlarına boğulup,evlerinin yolunu tutacak.

Avatar
Alacalı 2019-01-27 23:04:16

Fatih bey istifa çağrılarını boşverin ama şu kibiri bırakın Allah aşkına

Avatar
:) 2019-01-28 13:05:19

Fatih Özcan diye biri geldi çorumsporun başına.. kendi kendini irite etti adam tavrı ve üslubuyla.. gelmesi bi kazanım olmadığı gibi gitmesi de bi kayıp olmaz

Avatar
Gizemli 2019-01-27 22:35:43

O sesli istifa diye bağıran yürek yemiş delikanlılara bir sözüm var şahsım adına" ben sizin delikanlılığınızı haklarınız yenirkende duymak isterdim" bedava yürek dağıtılıyorda bizimmi haberimiz yok :)

Avatar
Ömer 2019-01-28 00:01:31

Başkan kulübü şirkete devretti, şirketin hisselerinin sahibi. Sezon sonunda şirketi başkasına devreder, sonra da ben şu kadar harcama yapmıştım, alın senetleri deyip icraya verir, parasını alır. Çorum sporun kaderi bu, yöneticiler zengin olur, kulüp sürünür.

Avatar
Hakkı 2019-01-28 11:58:01

Bence çok iyi edersin hemen istifa et. Dahada gelme Çorumspor camiası çevresine. Bir kaç paralı amigondan başka çevrende iyi olduğun kimse yok.

Avatar
Şamil 2019-01-28 02:04:02

Ne Kulüpmüş beee