Kaptanı Allah korudu

Çorum Belediyespor’da kaptan Nedim’i allah korudu. Kırmızı Siyahlı takımın dün Niğde Belediyespor deplasmanında...

27 Ekim 2014 Pazartesi 12:34
 Kaptanı Allah korudu


Çorum Belediyespor’da kaptan Nedim’i allah korudu. Kırmızı Siyahlı takımın dün Niğde Belediyespor deplasmanında maçın 10. dakikasında rakibi ile çıktığı bir hava topu müdahelesinde aldığı darbe sonucunda yerde kaldı.


Kaşının üzerinde açılma meydana gelen Nedim’e ilk müdahele saha içinde yapıldı ve hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan kontrolde rakibin dişinin darbesiyle gerek dışarda gerekse iç zırda yırtık tesbit edildi. 


Hastanede ufak çaplı bir operasyon geçiren Nedim’in kaşının içine ve dış derisine toplam 19 tane dikiş atıldı. Hastanede yapılan müdahelenin ardından maça dönen Nedim karşılaşmayı tribünden izledi. Nedim’in yapılan operasyonun ardından ciddi bir sorunu kalmadığı ve hafta sonu oynanacak maçta forma giyebileceği öğrenildi.




Son Güncelleme: 27.10.2014 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.