Kayrıcı bu kez akademi sözü verdi

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum’a Futbol Akademisi kuracağının sözünü verdi.

08 Mayıs 2023 Pazartesi 16:12
Kayrıcı bu kez akademi sözü verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum’a Futbol Akademisi kuracağının sözünü verdi.

Yapılan açıklamaya göre; MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı’nın, Çorum Futbol Kulübü’ne verdiği desteklere bir yenisini daha eklediği bildirildi.

1.LİG’DE KALICI OLMAK İÇİN

Çorum Futbol Kulübü’nün kalan 2 maçını kazanarak şampiyon olacağından emin olduğunu belirten Kayrıcı, şöyle dedi: “Artık, takımın birinci ligde kalıcı olması, sürekli gelir getirecek kaynaklara ulaşması için bir takım adımlar atılması lazım. Mutlaka yeni gelir kaynakları sağlanacaktır, ancak en önemli gelir kaynağı üretmektir. O nedenle de Çorum’da gençlerimizi futbola yönlendirmemiz gerekir. Çorum, futbol altyapısı olan bir şehir. Ancak, insan kaynakları yeterli kullanılamadığı ve tesisleşme eksikliği nedeniyle bu alanda mesafe alınamamış. Çorum’da da neden bir Arda Güler, bir Sergen Yalçın, bir Rüştü Reçber, bir Arda Turan, bir Abdulkadir Ömür çıkmasın. Çorum’umuzda da çok yetenekli çocuklarımızın yetişeceğine inanıyorum. Bunun için bize düşen çocuklarımıza imkan yaratmaktır. Bunun ilk adımını atıyoruz. Çorumspor’u üreterek kazanan bir kulüp haline getirmek için “Futbol Akademisi” kuracağız. Çorum’un 5 mahallesinde kuracağımız akademide çocuklarımızı yetiştireceğiz”

YEREL YÖNETİCİLERE ÇAĞRI

Çorum’da kurulacak olan futbol akademisinin Çorum Futbol Kulübü’ne bağlı olarak çalışacağının altını çizen Kayrıcı, Çorum’un başta yerel yöneticileri olmak üzere tüm Çorumlu futbol severleri bu projeye destek olmaya çağırdı.
Kayrıcı, Çorum FK’nin şampiyon olması için toplamda 1 milyon 650 bin TL tutarında prim vaat etmiş, ayrıca taraftarlara destek sağlamıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
EFSANE 2023-05-08 17:41:11

SN KAYRICI AKADEMİ DEYİNCE BU ŞEHİRE FUTBOL AKADEMİSİ DEĞİL EĞİTİM FAKÜLTESİ TARIM,ZİRAAT , VETERİNERLİK FAKÜLTESİ LAZIM

Avatar
Çorumlu 2023-05-08 16:27:55

????????????

Avatar
Helal olsun 2023-05-08 23:17:52

Vahit beyin Seçim propagandasını planlayan ve yürüten kişiyi tebrik etmek lazım...Guzel bir strateji yürütüyorlar...Bu strateji ile üç milletvekili sayısı geriye düşer.milletvekili olmayan Parti milletvekili çıkartir diye düşünüyorum...

Avatar
Güreş 2023-05-09 06:04:08

Futbol severler yaşadınız.... Spor haberleri diye yıllarca başka spor dalı yokmuş gibi uğruna diller destanlar efsaneler dizilen TV programları yetmiyor zaten iyi oldu.