Kayrıcı'dan cezaya tepki

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, TFF'nin Çorum FK'ya verdiği seyircisiz maç cezasına tepki gösterdi.

25 Nisan 2023 Salı 16:03
Kayrıcı'dan cezaya tepki

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından Çorum Futbol Kulübü’nü verilen bir maç seyircisiz oynama cezasına tepki geldi.

Kayrıcı, Çorum Futbol Kulübü’nün kendi sahasında oynadığı İnegölspor maçında hakemin verdiği yanlış ve yanlı kararlara tribünleri dolduran taraftarların sadece ıslıklarla tepki gösterdiğini hatırlattı.

Futbol Disiplin Kurulu’nun ıslıklı tepkilerle ilgili gözlemci ve hakem raporları doğrultusunda Çorum Futbol Kulübü’ne bir maç seyircisiz oynama cezası verdiğini hatırlatan Kayrıcı, “Bu ceza adil bir ceza değildir. Bu ceza, Çorum Futbol Kulübü’nün önünü kesmeye çalışmaktan başka bir şey değildir. Ama başaramayacaklar. Çorum Futbol Kulübü, asla yalnız değildir. Böyle bir cezayı verenleri kınıyorum. Buradan sesleniyorum, Çorum Futbol Kulübü, bu sene şampiyon olacak” dedi.

Kulüp Başkanı Oğuzhan Yalçın ve kulübün teknik heyeti, futbolcularına da seslenen Kayrıcı, “Biz sizin yanınızdayız. Her zaman desteğimizi arkanızda hissedeceksiniz. Bu konunun da takipçisi olacağımdan şüphe duymayın” diye konuştu.

Son Güncelleme: 25.04.2023 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emekliye cevap 2023-04-26 08:59:33

Madem bu kadar zorunuza gitti sizde verin 50 bin TL prim boş boş konuşmayın. Adam ne yapsa birilerine batıyor. Kim Vahit kayrıcı gibi sahip çıkar? Adam otobüs tahsis etti diğer partiler ayıp olmasın der gibi 1 tane otobüs desteği verdi.anladik muhalefetsiniz de birazda yorum yaparken elinizi vicdanınıza koyun .

Avatar
Emekliii 2023-04-25 18:20:55

Anladık site yöneticileri MHP li kayrıcı yı öne çıkarın talimatı verilmiş sizlere ama biraz fazla değilmi Çorum’da başka parti ve adayları yokmu ve habire kayrıcı haberi yapıyorsunuz iki hafta sonra ne yazacaksınız milletvekili adayı şöyle yaptı diye haber. İ

Avatar
Mehmet 2023-04-25 21:02:04

Çorum stadyumunda Kupa, süperliğ maçları oynanmalı

Avatar
Çorumlu 2023-04-26 09:33:29

Allah razı olsun vekilimizden, birtek sahip çıkan çoruma ve çorumspora, zamanında samsunu yendiğimiz maçta olay çıkaran samsun, stadın duvarından kaçak giren samsun, polis tomalarla müdahele etti seyircisiz oynama cezası alan çorum. İktidara her seçimde en az yüzde altmış oy veren çorum, yatırım alamayan çorum, ceza alan çorum, inşAllah seçilirsinde Çorumun hakkını savunmak size düşer sayın vekilim, tufan köse yıllardan belli yatıyor çünkü. Sayın Vahit vekilimiz yolunuz açık olsun kim çorumfk desteğe devam.