Kazanmaktan başka yolumuz yok

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Aurelio, Bağcılar maçını kazanmaktan başta yolları olmadığını söyledi.

02 Kasım 2018 Cuma 14:00
Kazanmaktan başka yolumuz yok

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Aurelio, Bağcılar maçını kazanmaktan başka yollarının olmadığını söyledi. Hafta boyunca yaptıkları çalışmalarla bu maça en iyi şekilde hazırlandıklarının altını çizen Aurelio, “Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız bu maça en iyi şekilde hazırlandık. Tek düşüncemiz kazanmak ve bunu da başaracağız. Taraftarlarımızdan tek istediğimiz bizleri yalnız bırakmamaları ve hakemin son düdüğüne kadar bizlere destek olmaları. Onların da vereceği destekle kazanarak Diyarbekirspor ile oynayacağımız maça moralli hazırlanmak istiyoruz” dedi.

3 PUANA ODAKLANDILAR
Çorum Belediyespor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Anadolu Bağcılarspor maçının hazırlıklarına bugün de devam ettiB

Kulüp tesislerinde saat 10.00’da yapılan antrenmanda tüm futbolcular hazır bulundu. Teknik Direktör Mehmet Aurelio nezaretinde yapılan antrenman ısınma hareketleri, 5’e 2 ve taktik çalışmasıyla sona erdi. Kırmızı-Siyahlılar, Anadolu Bağcılar ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 13.30’da yapacağı ter antrenmanıyla tamamlayacak ve kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

FATİH’TEN KÖTÜ HABER

Çorum Belediyespor’un orta sahasında görev yapan Fatih Ergen’den kötü haber geldi. Serikspor maçı sonrası MR’ı çekilen futbolcunun yapılan tetkikler sonrasında sağ arka adale tendonunda yırtık tespit edildi.Yapılan tetkikler sonrasında Fatih’in 4 ile 6 hafta arasında takımdan uzak kalacağı açıklandı. Tedavi için memleketine giden başarılı futbolcu iyileşme sürecinin ardından Çorum’a gelecek ve takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Son Güncelleme: 02.11.2018 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165