Keşif yapıldı, rota çizildi

Çorum'un Bayat İlçesinde yamaç paraşütü için keşif yapıldı.

01 Ağustos 2022 Pazartesi 17:55
Keşif yapıldı, rota çizildi

Yamaç Paraşütü sporcuları Çorum’un Bayat İlçe Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’yü ziyaret etti.

Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Uçar, İlçe Gençlik Spor Müdürü Murat Topcu, paraşütçü Emine İnan, İran Milli Takımı Sporcuları Keyvan Arianpour ve Meghdad Shahraki yer aldı. Heyet daha sonra Asma Tepesi’nde mesafe uçuşu ve yarışmaları için keşif yaparak, rota çizdiler.

BAŞKAN TURİZME DİKKAT ÇEKTİ

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “İlçemizin turizmde hak ettiği konuma gelmesi için çalışmalar yürütüyoruz. Sahip olduğu doğal güzellikleri ile potansiyeli yüksek olan ilçemizin her geçen gün misafirleri bu bağlamda artmakta. Asma Tepesi, yamaç paraşütü açısından çok elverişli bir bölge olduğundan yamaç paraşütçüleri daha uzun mesafe uçma imkanına sahip. Bizler belediye olarak spor ve sporcularımızın her zaman yanındayız. Yamaç paraşütü sporunun ilçemizde daha da geliştirilip yaygınlaştırılması adına Belediye olarak elimizden gelen ne varsa yapmaya, destek ve katkı sunmaya hazırız. Tüm adrenalin sporlarını seven vatandaşlarımızı ilçemizdeki güzellikleri keşfetmeye davet ediyorum.”


 

Son Güncelleme: 01.08.2022 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilen 2022-08-01 19:21:38

En uygun yer çimento fabrikası üstündeki taş ocaklarının olduğu kısım.

Avatar
çorum 2022-08-03 09:11:41

Milletin tarlasına inmesinlerde zaten köylü zararda temelli maf olmasınlar. Malum gübresi mazotu ilacı pahalı.

banner165