Kız öğrenciler zumba yaptı

Mehmetçik Anadolu Lisesi Proje Ekibi kız öğrencilere sportif faaliyet olan Zumba yaptırdı.

20 Mart 2019 Çarşamba 22:23
Kız öğrenciler zumba yaptı

Mehmetçik Anadolu Lisesi Proje Ekibi, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibelendirilen 2017-1-ES01-KA219-037856_5  numaralı “Promoting Healthy Eating and Physical Activity For Healthier Nations; Make a Difference in Your School” (Okulunda Fark Yarat! Daha sağlıklı Nesiller İçin Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktiviteyi Destekle) başlıklı Erasmus+projesi kapsamında kız öğrencilere spor faaliyeti olan zumba yaptırdı.

Geçtiğimiz gün Mehmetçik Anadolu Lisesi Pansiyonu’nda kalan kız öğrencilere yönelik Tevfik Kış Spor Salonu’nda uzman antrenör eşliğinde sportif etkinlik (zumba) gerçekleştirildi. Faaliyetin amacının öğrencilerde düzenli  spor yapma ve sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturmak olarak açıklandı. Faaliyete katılan öğrenciler hem çok eğlendiklerini hem de sporun önemi konusunda bilinçlendiklerini belirterek, Mehmetçik Anadolu Lisesi Proje ekibine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 20.03.2019 23:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.