Kızıl Elma Futbol Turnuvası

Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilciliği kurumlar arası halı saha turnuvası düzenliyor

19 Mart 2018 Pazartesi 22:23
Kızıl Elma Futbol Turnuvası

Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilciliği, kamu kurumları çalışanları arasında halı saha turnuvası tertip etti.

Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan halı saha futbol turnuvası ile ilgili tüzük ve belgeler corum.tesweb.org adresinden ilan edildi.

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın, “Birlik ve beraberliğin her alanda gerçekleşmesini arzulayan Türkiye Kamu-Sen, çalışma barışını ülke bütünlüğünün çimentosu olarak görmektedir İçerisinde bulunduğumuz süreçte Milli Birlik ve Beraberlik her alana yayılmalıdır düşüncesindeyiz. O yüzden Turnuvamızın ismine ‘Kahramanlar Can Verir Yurdu Yaşatmak İçin, Kızıl Elma Futbol Turnuvası’ dedik.

Sporun kitlelere yayılması, spora ilginin artırılması, sporun her yaştaki insanın beden ve ruh sağlığını geliştirmesi, kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimin saygı, sevgi, dostluk ve hoşgörü diyaloğuna dönüşmesini amaçlayan Türkiye Kamu-Sen futbol turnuvası için başvurular 21.03.2018 tarihinde sona erecektir. Başvurular sendikamızda kabul edilecektir. Kura çekimi ve Fikstür için tarih daha sonra takımlarımıza bildirilecektir. Hayırlı olması dileğiyle, turnuvamıza katılacak olan tüm takımlarımıza şimdiden başarılar diliyoruz.” dedi.

Son Güncelleme: 20.03.2018 19:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2018-03-20 17:08:45

Siz önce, Eğitim sendikaları olarak birlik beraberliği sağlayın, Bir araya gelmeyi öğrenin birbiriniz ardından atıp tutmayı bırakın, sonra toplumun birlik beraberliğine uğraşın, Kapının önü pis sen şehri temizlerim diyorsun.. Bence