Külcü’den Belediyespor’a moral yemeği

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 3-1’lik Niğde Belediyespor galibiyeti sonrası Çorum Belediyespor...

18 Mart 2015 Çarşamba 15:52
 Külcü’den Belediyespor’a moral yemeği


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 3-1’lik Niğde Belediyespor galibiyeti sonrası Çorum Belediyespor futbolcularına ve yönetimine yemek verdi.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, İkinci Bahar’daki yemeğe Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, teknik direktör Yavuz İncedal, kulüp yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı.


Yemek öncesi futbolcularla samimi bir havada sohbet eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yemek sonrası yaptığı konuşmada futbolcuları ve teknik heyeti Niğde Belediyespor karşısında oynanan futbol nedeniyle tebrik etti. Çorum Belediyesi olarak her zaman Belediyespor’un yanında yer aldıklarını belirten Başkan Külcü, “Siz, Çorum’u temsil ediyorsunuz. Belediyemizin Temizlik İşleri, Fen İşleri, Su İşleri, Zabıta birimleri gibi sizler de futbol oynarken, Çorum’u ve şehrimizi temsil ediyorsunuz. Bu yüzden, sadece futbol oynarken değil, diğer işlerinizde de bu şehrin birer temsilcisi sayılıyorsunuz.” dedi.


Hiçbir başarının tesadüf olmadığını hatırlatan Başkan Külcü, hiçbir mazeretin başarının yerini tutamayacağını belirtti. Futbolculara yönelik yaptığı konuşmada “Sizler inanarak, yüreğinizle emeğinizle sahaya çıktığınızda başarının kendiliğinden geldiğini görüyorsunuz.” diyen Külcü, “Futbol da siyaset gibidir. Çalışmanın karşılığını en iyi şekilde alabileceğiniz bir alan futbol.


Siz öncelikle zaferle değil, seferle mükellefsiniz. İnsan her alanda çalışmasının karşılığını alır. Bu işin bu kulübün dertlisi olduğunuzu hissettirdiğiniz sürece bizler daima sizlere destek olacağız. İnşallah bundan sonra da başarılarınızı bu şehre hissettirir ve bu şehrin ortak sevincine katkı sağlarsınız.” dedi.


Gül: ‘Son 7 haftanın en güzel günlerinden birini yaşadık’


Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül de yaptığı konuşmada Niğde Belediyespor karşısında oynanan oyundan ve alınan neticeden son derece memnun olduğunu ifade ederek “Son 7 haftanın en güzel günlerinden birini yaşadık.” dedi.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün Belediyespor’a her anlamda destek olduğunu, kendilerinden desteğini hiç eksik etmediğini vurgulayan Zeki Gül, “Bizim yanımızda olan güçlü bir siyasi lider, güçlü bir belediye başkanı var. Belediye Başkanımıza Çorum Belediyespor’umuza verdiği desteklerden ötürü şükranlarımı sunuyorum.” dedi.


İncedal, ‘Futbolcularıma her zaman güvendim’


Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal da güzel bir galibiyet sonrası kendilerine yönelik yemek organizasyonu gerçekleştiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti. 7 haftadan takımın suskun olduğunu ve bu suskunluğa güzel bir galibiyetle son verdiklerini belirten İncedal, “Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye ve kulüp başkanımız Zeki Gü’e çok teşekkür ediyorum. Ben futbolcularımıza her zaman güvendim. Bundan sonraki maçlarda daha dikkatli ve yüreğimizle oynarsak kalan maçlarımızı alabiliriz. Bu şehre ve bu kulübe böyle bir vefa borcumuz var” diye konuştu.


Futbolular adına konuşan takım kaptanı Nedim ve Oğuzhan Yalçın da bundan sonraki maçlarda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını belirterek kendilerine verdiği destek nedeniyle Külcü’ye teşekkür ettiler.




Son Güncelleme: 18.03.2015 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165