Kulis: Altunsoy’la görüşülüyor

Çorum Belediyespor yönetimi, Teknik Direktör arayışını sürdürüyor

05 Mart 2018 Pazartesi 13:46
Kulis: Altunsoy’la görüşülüyor

Çorum Belediyespor yönetimi, Teknik Direktör Yusuf Tokuş’un istifasıyla boşalan göreve yeni bir ismi getirmek için arayışlarına hız verdi.

Belediyespor yönetimi bu hafta sonu Çorum’da oynanacak ve Belediyespor adına hayatı önem taşıyan Tarsus İdman Yurdu maçına yeni teknik direktörle çıkmayı hedefliyor.

Spor camiasında yer alan kulislere göre, bu göreve Namık Altunsoy’un getirilmesinin düşünüldüğü ve  görüşmelere başlandığı iddia ediliyor.

Tokat doğumlu olan Namık Altunsoy, bugüne kadar Tokatspor, Karspor, Ünyespor, Refahiyespor, Diyarbekirspor ve son olarak Van Büyükşehirspor’da görev yaptı.

Çorum Belediyespor yönetiminin takımın başına getirmesi muhtemel gözüken Namık Altunsoy, Çorum futbol camiasının yakından tanıdığı ancak pek sıcak karşılamadığı bir isim.

NEDEN?

Bu camiada Namık Altunsoy’un, Çorumspor’un Antalya’da 1461 Karadenizspor (şimdiki adı 1461 Trabzon) ile oynadığı Play-Off  maçı sonrası Çorumspor’a yönelik sinkaflı  sözler sarfettiği yıllardır konuşuluyor.

Son Güncelleme: 05.03.2018 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fikret 2018-03-05 14:17:27

Kesin torpillidir bu nedenle kimse için Çorumspor'a ne dediğinin önemi yoktur. Belediyespor'u kimlerin yönettiğide ortadadır

Avatar
Çorumsporlu 2018-03-05 14:47:29

Eğer Namık Altunsoy gelirse bu takımın başına Belediyespor maçına gidersem eşeğim.