Kuşgöz’le başarıya koşuyorlar

Antrenör Mesut Kuşgöz’ün başarılı çıkışı her geçen gün etkisini gösteriyor.

13 Mayıs 2019 Pazartesi 15:12
Kuşgöz’le başarıya koşuyorlar

Masa Tenisi Yıldız Erkekler ve Kızlar Türkiye Birinciliği karşılaşmalarında Masa Tenisi Antrenörü Mesut Kuşgöz'ün Özel Pınar Koleji adına yarışmalara katılan Çorum Kız Takımı Türkiye şampiyonu oldu. Özel Pınar Erkek takımı ise Türkiye üçüncülüğünü elde etti.


Antrenör Mesut Kuşgöz’ün başarılı çıkışı her geçen gün etkisini gösteriyor. Kuşgöz yönetiminde daha önce Fenerbahçe Spor Kulübü’nü temsilen Yıldız Kızlar Takımı Türkiye ikincisi oldu. Fenerbahçe Spor Kulübü’nü temsilen  Yıldız Erkekler Takımı Türkiye üçüncüsü oldu.


Ferdi olarak Hakan Işık Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya, Emir Eren Atıcı/Mehmet Ali Karaboğa çiftler Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya, yine Hakan Işık/Mehmet Enes Aroğlan çiftler Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya, Asu Ayça Şenyuva Türkiye dördüncüsü olarak bronz madalya, Yağmur Yeşil Türkiye dördüncüsü olarak bronz madalya, Yağmur Yeşil ve Asu Ayça Şenyuva çiftler Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya aldı. Bu neticelerle iki sporcu Hakan Işık ve Asu Ayça Şenyuva Yıldız Milli Takımı’nda oynamaya hak kazandı.


Antrenör Kuşgöz’ün ayrıca Milli Takım’da oynayan özel sporcuları da bulunuyor.
Bu sporcular geçen yaz Fransa’da İNAS Ferdi Avrupa ikincisi, İNAS Takım Avrupa ikincisi, İNAS Mixed çiftler Avrupa üçüncüsü, İNAS Çift Bayanlar Avrupa ikincisi olmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adil 2019-05-13 16:06:34

çok başarılı bir antrenör çorum kıymetini bilmeli desteklenmeli

Avatar
Oğuz Ayan 2019-05-14 09:30:30

Mesut hoca iş disiplini, çalışkanlığı, azmi, hırsı ve örnek duruşuyla her türlü övgüyü ve desteği fazlasıyla hak ediyor. Yetiştirdiği gençlere de bu değerleri empoze etmesi, sporun eğitimde ne kadar önemli bir işlevi olduğunu gösteriyor. Yolun açık olsun güzel insan.