Lige renk katacağımıza inanıyorum

Sungurlu Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Eğer, fikstürü değerlendirdi.

08 Eylül 2018 Cumartesi 00:20
Lige renk katacağımıza inanıyorum

Sungurlu Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Eğer, fikstür çekilişi sonrası yaptığı değerlendirmede zor bir grupta yer almalarına rağmen amaçlarının BAL liginde kalıcı bir takım olmak istediklerini söyledi.

Kendileri haricinde gruplarında yer alan bütün takımların bu ligde uzun süredir yer alan takımlar olduğunu ifade eden Hüseyin Eğer, Şu ana kadar takımının gerek antrenmanlarda gerekse hazırlık maçlarında ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu bildirdi.

Futbolcularını hepsinin özverili nerede olduklarının farkında olduklarının bilinci içerisinde bulunduğunu kaydeden Eğer, “Sungurlu belediyespor’un lige ayrı bir heyecan ve renk katacağından kimsenin şüphesi olmasın. Birbirinden kaliteli zorlu maçlar oynayacağız. Bizim amacımız belli, ligde kalıcı olmak, tabi futbol sonuç ve sürprizlerle dolu bir oyun. Ligin ilk haftasında kendi sahamızda oynayacağımız Safranbolu maçında taraftarlarımızla bütünleşerek sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165