Maçı yardımcı hakem yönetti

Teknik Direktör Tokuş, bu hafta oynanan maçtaki hakem hatalarına dikkat çekti

11 Eylül 2017 Pazartesi 13:24
Maçı yardımcı hakem yönetti

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Adliyespor ile oynadıkları maçtan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Adliyespor maçıyla ilk kez taraftarlarının karşına çıktıklarını ve kazanmak adına mücadele ettiklerini ifade eden Tokuş, “Adliyespor maçıyla ilk kez taraftarlarımızın karşısına çıktık. Maça iyi başladığımız söylenebilir. Ancak maçın ortalarına doğru hem hakemin yanlış kararları, hem de biraz oyundan kopmamız rakibin gol bulmasına sebep olmuştur. Biz bu tür sonuçlardan iyi bir ders çıkarıp, önümüzdeki oynayacağımız maçlarda bu hatalara düşmemeye çalışacağız. Sonuçta ilk 2’nin içerisindeyiz ve sezon bitene kadar da buralarda kalmak istiyoruz. Bunun için de bizler ve futbolcu kardeşlerim ne gerekiyorsa elimizden gelenin en iyisini yapacağız. 
Bizi zorlu bir süreç bekliyor." dedi. 

SULTANBEYLİ MAÇI ZOR BİR DEPLASMAN

Tokuş, bu hafta oynanacak deplasman maçı ile ilgili de, " Bu hafta oynayacağımız Sultanbeyli maçı tabi ki, zor bir deplasman. Ama orada da her zaman söylediğim gibi en az 1 puan iyidir. Alabiliyorsak 3 puanla dönüp içeride oynayacağımız Uşak maçına taraftarımızın karşısına başımız dik çıkmak istiyoruz. İnşallah bu istek ve arzularımızı gerçekleştiririz. Bunu da başaracak güce sahibiz” diye konuştu.

HAKEM BOYATLARI ANORMAL BOYUTTA

Maçtaki hakem hatalarının ise anormal boyutta olduğuna dikkat çeken Tokuş, “Maçın orta hakemi 2. Profesyonel lig maçına çıkmış. Benim önümdeki yardımcı hakem sürekli olarak maç esnasında ne yapacağını kulaklıktan söylüyordu. Maalesef yan hakemin verdiği tüm kararları orta hakem uyguladı. Ama maalesef maçın sonundaki bizim atacağımız taçı yan hakem kaldırmasına rağmen orta hakeme bir tek onu iletmedi. Her şeyi kulaklıkla söyleyip bu konuda uyarmaması benim dikkatimi çekti. Sonuçta rakip kullandı taç atışını ve futbolda olmaz diye bir şey yok. 30-40 metreden vurursun top çatala gider. Bunu da beklemiyordu tabi hakemler. Onlar bir an önce maçı bitirmek için bakmadan taçı verdiler. Orada hatalarının en büyüğünü yaptılar. Bu tür hatalar Tepecik’te de olmuştu, bundan sonra da olacak. Sonuçta olan bize oluyor. Siz ne kadar çalışırsanız çalışın biri geliyor ve tüm emeklerinizi boşa çıkartıyor. Bu tür hakemler sadece bizi değil birçok takımı üzüyor. Önemli olan bunların bir an önce farkına varılması. Ayrıca golü yediğimiz anda uzatma dakikasından da 2 dakika geçmişti. Artık yapacak bir şey yok. Bir hafta önce deplasmanda alınan 3 puanın avantajı vardı. Onu kaybettik, ama kaybedilmiş fazla bir şey yok. Biz yolumuza en iyi şekilde devam etmek için uğraş vermeye devam edeceğiz”  şeklinde değerlendirmede bulundu. 











Son Güncelleme: 12.09.2017 08:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sportmen 2017-09-11 21:48:00

tribünlerde biz tam olarak sahada ne olup bittiğini anlayamadık. sizlerden ricam elvan yılmaz bu maçın yorumunu yapsın. birde onun fikrini alalım. tarafsız biri olup biteni anlatırsa daha iyi olur.