Mersin’den dördüncü döndük

Yıldızlar 1. Ligi C Grubu müsabakaları, Mersin’in ev sahipliğinde tamamlandı.

26 Ağustos 2014 Salı 10:35
 Mersin’den dördüncü döndük


Yıldızlar 1. Ligi C Grubu müsabakaları, Mersin’in ev sahipliğinde tamamlandı. 

Mersin Güreş Eğitim Merkezinin ev sahipliğinde Edip Buran Spor Salonunda düzenlenen Yıldızlar 1. Lig Grup müsabakaları tamamlandı. Yıldız güreşçiler Ankara, İstanbul, Mersin ve Gaziantep’te düzenlenen Güreş Ligi 2. hafta müsabakalarında mindere çıktılar. Mersin Gençlik Spor Kulübü, Ankara TEDAŞ Spor Kulübü, Çorum Gençlik Spor Kulübü ve Ordu Gençlik Spor Kulübü C grubunu oluşturdu. Yapılan maçlar sonucunda Ankara TEDAŞ Spor Kulübü birinci, Mersin Gençlik Spor Kulübü ikinci, Ordu Gençlik Spor Kulübü üçüncü olurken Çorum Gençlik Spor Kulübü dördüncü oldu.

Mersin Gençlik Spor Kulübü Akdeniz bölgesinde 1. Ligde mücadele eden tek takım olma başarısını göstererek Çukurova ve Akdeniz de haklı bir gurur yaşadılar. Türkiye’nin dört farklı ilinde eş zamanlı olarak organize edilen lig müsabakalarında mücadele eden yıldız güreşçiler, takımlarının galibiyeti için üst seviyede performans sergileyerek minderden galibiyetle ayrılmak için ter döktüler. Türkiye Güreş Federasyonu tarafından oluşturulan Yıldızlar Güreş Ligi’nde boy gösteren yıldız güreşçiler, önümüzdeki yıllarda büyükler kategorisinde Avrupa, dünya ve olimpiyat madalyası kazanmak için mücadele ediyorlar. 4 ayrı grupta birbirleriyle mücadele eden 15 takımdan Ankara Şeker Spor Kulübü, Akhisar Spor Kulübü, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve Ankara Tedaş Spor Kulübü, en fazla galibiyet sayısını elde ederek haftayı lider olarak tamamladılar.

2. Grup maçları 5-6 Eylül 2014 tarihinde Ankara Tedaş'ın ev sahipliğinde Ankara'da yapılacak. Bu maçlar neticesinde gruplarda ilk ikiye kalan takımlar final grubuna, son ikiye kalan takımlar klasman grubuna kalacaklar. Final ve klasman grupları bağımsız illerde devam edecek.





İHA

Son Güncelleme: 26.08.2014 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.