Mikail Albayrak’la anlaşma

Çorum Belediyespor  Kulübü Aydın 1923 Spor forması giyen Mikail Albayrak ile 2 yıllık anlaşma yaparken, grup kuraları 2 Temmuz'da İstanbul'da çekilecek.

29 Haziran 2018 Cuma 16:21
Mikail Albayrak’la anlaşma

Çorum Belediyespor  Kulübü transfer çalışmaları kapsamında geçtiğimiz sezon Aydın 1923 Spor forması giyen Mikail Albayrak ile 2 yıllık anlaşma yaptı.

Yapılan açıklamada, profesyonel futbolcu Mikail Albayrak’ın yurt dışında bulunması ve rahatsızlığı sebebiyle Eskişehir’de vefat eden 6 aylık bebeğinin defin işlemlerinin ardından imza töreninin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceği belirtilerek, “Futbolcumuz Mikail Albayrak’ın acısını paylaşır, minik bebeğimize Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.” denildi.

KURALAR 2 TEMMUZ’DA ÇEKİLİYOR

Öte yandan 2018-2019 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grup Kura Çekimi, 2 Temmuz Pazartesi günü Sarıyer İstinye'deki Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapılacak.

TFF 2. Lig'de grup kura çekimi saat 13.30'de başlarken, TFF 3. Lig kura çekimi saat 15.30'da gerçekleşecek.

Grup Kura Çekimi’ne Çorum Belediyespor’u temsilen Kulüp Başkan Yardımcısı Mustafa Altunkaya katılacak.s

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.