Nirvanacılar İskilip’te yürüdü

İskilip Gastronomi Yolları İskilip rotaları Treking ve Hiking severlerin dikkatini çekiyor.

20 Ekim 2014 Pazartesi 15:29
 Nirvanacılar İskilip’te yürüdü


İskilip Gastronomi Yolları İskilip rotaları Treking ve Hiking severlerin dikkatini çekiyor. Hafta sonu Ankara Nirvana Doğa Sporları grubu tarafından 40 kişilik ekiple yürüyüş gerçekleştirildi.


İSDAK ev sahipliğinde gerçekleşen yürüyüşe Ankara Nirvana Doğa Sporları ekibinin yanı sıra İSDAK Derneği üyeleri katıldı. İSDAK rehberliğinde gerçekleşen yürüyüş Akpınar Kurucagöl, Saklıbahçe, Kral yolu ve Selbasan’ı kapsadı.


Doğa yürüyüşünde 10 bin 300 metrelik parkurda sonbaharın essiz renk uyumu ile fotoğraf çekme fırsatı bulan konuklar, 1300 metre rakımdan 1770 metre rakıma tırmanmanın yorgunluğu ile Saklıbahçe’de mola vererek 4 buçuk saatlik yürüyüşten sonra İskilip'te İskilip Dolması’nın tadına baktılar.


Grup, şehir turundan sonra akşam saatlerinde Ankara'ya hareket etti. 






Son Güncelleme: 20.10.2014 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.