O kupa Çorum'a gelecek!

Çorum Belediyespor Antalya'daki kampı tamamladı. Kamp sonunda Teknik Direktör Tokuş iddialı konuştu

05 Ocak 2018 Cuma 08:52
O kupa Çorum'a gelecek!

Çorum Belediyespor Antalya kampı bu sabah yaptığı yenileme antrenmanıyla sona erdi. 25 Aralık’ta Miracle Otel’de toplanan ve yaptığı çift antrenmanların yanı sıra 4’te hazırlık maçı oynayan takım, bu sabah yaptığı yenileme çalışmasıyla Antalya kampını tamamladı. Miracle Otel Sahası’nda saat 08.00’de yapılan antrenmanda tüm futbolcular hazır bulundu.

Çalışmanın ardından futbolculara 2 gün izin verildi. Takım, 8 Ocak Pazartesi günü Çorum’da toplanacak ve öğleden sonra yapacağı antrenmanla ikinci yarı hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.

‘İNATLA SÖYLÜYORUZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ’

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Antalya kampında oynadıkları hazırlık maçlarında aldıkları sonuçların önemli olmadığını ifade etti. Asıl hedeflerinin lige iyi başlamak olduğuna işaret eden Tokuş, tüm çalışmalarını da bu yönde yaptıklarını dile getirdi. 12 günlük kamp süresince futbolcularından istedikleri verimi aldıklarını dile getiren Tokuş, “Antalya’da yaptığımız kamp programı gayet güzel bir şekilde gitmiştir. Bu süre zarfında 4 hazırlık maçı oynadık. 2. Yarı oynayacağımız zorlu maçları düşünerek genel iskeletimizi bozmadan çoğu maçlarda 20 dakikalık ya da yarım saatlikte olsa gençlerimize de şans verdik. Bu sayede lig maçlarında neler yapabileceklerini de test etmiş olduk. Hazırlık maçlarında bazen istemediğimiz sonuçlar da alınabiliyor. Özellikle Ankara Demirspor maçında biraz fazla gençlerimize şans verdik. Bu da skor olarak sıkıntı olmuştur. Ancak dediğimiz bu bir hazırlık maçıdır. Biz bu maçlarda sadece oyuncularımızın genel durumunu görmek ve buna göre hareket etmek isteriz. Gençlerimizden ne kadar faydalanabiliriz onlara bakarız. Onlar da, doğal olarak ayaklarına gelen bu fırsatı değerlendirmek istediler. Ama futbolda her şey skora bağlı olduğu için şu anda şanslarını kaybetmiş gibi gözüküyorlar. Ancak biz onlara her zaman inanıyor ve güveniyoruz. Kesinlikle onların her zaman arkasındayız. Bu arada önemli olan karamsarlığa kapılmamak. Aramızda bundan sonra bulunacak olan gençleri tekrar takıma kazandırmamız gerektiğini biliyoruz. Bunlar bir anda olacak şeyler değil. Zamanla olacak işler ve uzun vadeli yatırımlardır. Orduspor maçında bu nedenlerden dolayı gençlerimize forma şansı veremedik. Hazırlık maçlarının öncesinde sabah yaptığımız ağır antrenmanlarda istediğimiz verimi alamıyoruz. Buna karşılık rakipler dinlenerek maça çıkıyor. Durum böyle olunca da rakipler 1 adım öne geçiyor. İnsanlar ne yaşadığımızı ve çalışmadığımız bilmeden yorum yapabiliyorlar. Yapılan yorumlar genç futbolcularımızı olumsuz yönde etkiliyor. Sonuçta bu takım ilk yarıyı tek mağlubiyetle kapatmış bir takım. O maçı da nasıl kaybettiğimiz ortada. Sonuçta bu takım hep çok koşan ve mücadele eden bir takım. Bu sayede 32 puanla ligi 2. sırada tamamladık. İkinci yarıda elbette maçlar zorlu geçecek. Her şeye rağmen bizi gerçekten seven taraftarımızdan hazırlık maçı da olsa en ufak bir olumsuz yorum almadık. Biz inatla söylüyoruz, o şampiyonluk kupasını Çorum’a getireceğiz. Bunu söylerken de, bizleri seven herkesin desteğinin arkamızda olduğunu çok iyi biliyoruz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 29.07.2018 01:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.