Oğuzhan Yalçın'a yeni görev

Geçtiğimiz hafta futbolu bırakan Oğuzhan Yalçın'a Yeni Çorumspor'da yeni görev

06 Şubat 2019 Çarşamba 16:52
Oğuzhan Yalçın'a yeni görev

Geçtiğimiz günlerde futbolu bıraktığını açıklayan takım kaptanı Oğuzhan Yalçın, Kulüp Başkanı Fatih Özcan’ın talimatıyla Kulüp menajerliği görevine getirildi.

Yeni Çorumspor’da kulüp menajerliği görevine Oğuzhan Yalçın getirildi. Konuyla ilgili olarak kulüpten yapılan açıklamada şöyle:

“05.02. 2019 tarihinde Kulüp 2. Başkanımız Mustafa Şeker ve Sportif Direktörümüz Hamit Işık’ın tesislerimizde birlikte düzenledikleri basın toplantısında Kulüp Başkanı Fatih Özcan’ın görevine devam edeceği kamuoyunun bilgisine sunulmuştu. Bu gelişmenin ardından yoğun iş temposu nedeniyle tesislere gelemeyen ve basın toplantısına katılamayan Kulüp Başkanımız Fatih Özcan’ın talimatları doğrultusunda geçtiğimiz günlerde futbolu bıraktığını açıklayan takım kaptanımız Oğuzhan Yalçın kulübün tek yetkili menajeri olmuştur. Oğuzhan Yalçın’ın yeni görevi kesinlikle genel kaptanlık görevine eş değildir. Oğuzhan Yalçın bundan sonraki süreçte kulübümüzün futbolcularımızın alım ve satım işlemlerini gerçekleştirecek tek kişidir. Yalçın, kendisine scout ekibi oluşturup geniş kapsamda Çorumspor’a gelecek vaad eden oyuncuların yanısıra izlediği ve bildiği isimleri Sportif Direktörümüze getirecek ve onun onayından sonra da transferlerimiz bu doğrultuda gerçekleşecektir. Oğuzhan Yalçın, yarından itibaren tesislerimizdeki odasında görevine başlayacak ve takımın başında olacaktır.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2019-02-07 11:46:53

İyice çocuk oyuncağı yaptınız. Size yakışanda budur. Ayıp. Oğuzhan'ın ne gibi bir artısı var. Çorum futboluna katkısı ne oldu. Çorumspor'da oynadığı zamanda kaleci antrenörü ile kavgası futbolundan daha çok konuşuldu. Yazık. Oldu olacak kapatın kulübü şimdiden.

Avatar
ahmet 2019-02-06 22:21:02

Hayırlı olsun.