Önce teşekkür sonra forma

Yeni Çorumspor Yönetimi, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti, 19 numaralı forma hediye etti.

11 Haziran 2019 Salı 15:38
Önce teşekkür sonra forma

Yeni Çorumspor Yönetimi, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ı TBMM’deki makamında ziyaret etti.

Beraberinde Sportif Direktör Hamit Işık, Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın ve Engin Erol ile birlikte Milletvekili Ceylan’ı ziyaret eden Özcan, Yeni Çorumspor’a yaptığı desteklerden dolayı da teşekkür etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Ceylan ise, “Çorumsporumuz bizlerin ve şehrimizin gururu oldu. 2. Lig’e çıkma hedefi benimde hayalimdi. Bu hayalimiz gerçekleşti. Çorumsporumuzun yeri ikinci lig değildir. Daha yukarılardır. İnşallah önümüzdeki yıllarda hak ettiği yerlere gelerek, bizleri ve tüm Çorumluları memnun edeceklerdir. Siyasi ve şahsım olarak her zaman sizlerin yanındayım” dedi.

Kulüp Başkanı Özcan ayrıca ziyarette Milletvekili Ceylan’a 19 numaralı birde forma hediye etti.

KAYA, KAVUNCU VE KÖSE'YE ZİYARET 

Çorumspor yönetimi AK Parti Çorum Milletvekileri Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu ile CHP Milletvekili Tufan Köse'yi de ziyaret etti. Kulüp Başkanı Özcan, CHP Milletvekili Köse'ye de 19 numaralı Yeni Çorumspor forması hediye etti.

Son Güncelleme: 11.06.2019 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2019-06-12 21:33:01

Ne forması yağ.Adanaya 1 otobüs bile kaldırmadılar.