Ortaköy Belediyesi'nden spora destek

Ortaköy Belediyesi ilçedeki okullara spor desteği sağlayarak sağlıklı gençlerin yetişmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor

07 Aralık 2017 Perşembe 09:58
Ortaköy Belediyesi'nden spora destek

Ortaköy Belediyesi, sağlıklı nesil, sağlıklı gelecek sloganı ile ilçedeki okullara spor malzemesi desteği veriyor.

Ortaköy Belediyesi’nce  temin edilen spor malzemelerini  Ortaköy  Kaymakamı Ömer Tekiş ve  Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir,  düzenlenen törenle 100. Yıl Okulu ve Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine hediye etti.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir yapmış olduğu açıklamada  “ilçemizdeki okullara bu güne kadar  birçok destekte  bulunduk. Bugün yine spor malzemeleri desteği sağlayarak okullarımızın eksiklerini gidermeye çalışıyor ve çocuklarımızın sağlıklı birer birey olarak yaşamlarını devam etmelerine katkıda bulunuyoruz. Sloganımız “sağlıklı nesil, sağlıklı gelecek”.  Önümüzdeki günlerde de okullarımıza, sporcularımıza ve çocuklarımıza desteklerimiz artarak devam edecektir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165