Özcan belediyeye yüklendi

Yeni Çorumspor Kulüp Başkanlığı görevinden ayrılan Fatih Özcan, Ankara'daz düzenlediği toplantıda belediye yönetimini eleştirdi.

16 Ağustos 2019 Cuma 19:46
Özcan belediyeye yüklendi

Yeni Çorumspor Kulüp Başkanlığı görevinden ayrılan Fatih Özcan, yerel basının bazı temsilcileri Ankara’da basın toplantısı düzenledi.

Kulübü aldıktan sonra taahhütte bulunduğu sözlerin gerçekleşme oranlarını yüzdelik dilimlerle özetleyen Özcan, konuşmasında başkanlıktan ayrılmasının gerekçelerini de sıraladı.

Şampiyon olan Yeni Çorumspor'a belediye tarafından bir buçuk milyonluk şampiyonluk primi sözü verildiğini, ancak yerel seçimlerden sonra belediye yönetimi değiştiği için bu sözün yerine getirilmediğini tekrarlayan Özcan, kulüp başkanlığından ayrılırken şampiyonluk primini de kendisinin ödemek zorunda bırakıldığını savundu.

‘YASAL ZEMİN’ GEREKÇESİ

Belediye Başkanlarının Çorumspor'a maddi ve manevi önemli destekler verdiğini vurgulayan Özcan, yeni seçilen Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ın ise sürekli ‘yasal zemin’ gerekçesiyle yıllardır verilen desteklerden kaçındığını iddia etti.

BELEDİYE YÖNETİMİNİ ELEŞTİRDİ

Yıllardır Çorumspor'un otobüs, tesis ve personel ihtiyacının belediye tarafından karşılandığını, ayrıca Çorum Belediyesinin şirketi BELTAŞ üzerinden kulübe maddi destek sağlandığını vurgulayan Özcan, "Çorum Belediyesi kulübe otobüs tahsis ederim ama sürücü ve akaryakıt giderini kulüp karşılasın diyor. Tesisi ihaleye çıkaralım ama elektrik, doğalgaz ve su gibi tüm giderleri kulüp karşılasın diyor. Tesisteki tüm personeli geri çekelim bunun yerine yıllık 300 bin TL verelim diyor. Tesisteki 6 odayı güreşçilere tahsis edelim futbolcularla birlikte kalsın diyorlar. Ayrıca, yıllardır Çorumspor'a gelir olan BELTAŞ ile sponsorluk anlaşması yapılmasın, şampiyonluk primi olmasın, Kamyoncular Garajı kulübe verilmesin, stada personel desteği olmasın diyorlar. Ayrıca taraftarlara deplasman için otobüste tahsis edemeyiz deniliyor."dedi.

Özcan, gelinen süreçte her şeyin kendisinden beklendiği anlayışının ortaya çıktığını, bu nedenlerle başkanlıktan ayrıldığını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zorunda miyizz 2019-08-16 21:01:59

Belediyeler kulüplere para vermek zorunda degildir. Stadı belediye yapsin tesisi belediye yapsin destek olsun. Hayir yeter işadamları olsun birazda benim vergimin kuluplere gitmesini istemiyorum

Avatar
Başkan kim :) 2019-08-16 21:12:13

Fatih başkan pardon da bu söylediklerini belediye BAŞKANI verecekse ayrıca bir de Çorumspor başkanına gerek varmı sence ? Belediye başkanlığı ile Çorumspor başkanlığını birleştirilelim istersen .. hatta sen ol :) gerçi sen istemem yan cebime koy yaparsın :)

Avatar
Asla !! 2019-08-16 21:13:38

Ben ödediğim verginin çorumspora gelir olmasını asla istemiyorum.. saçma sapan bir dünya paranın döndüğü bir sektör futbol.. kendi imkanlarınızla yapıyorsanız yapın , değilse lağvedilmesi gitsin ya , çok isteyen varsa destek olur karınca kararınca zaten

Avatar
Çorumlu 2019-08-16 22:16:47

Çorum Belediyesi olarak;
Tesisleri bedava ver
Otobüsü bedava ver
Calisanlarin ücretini öde
300 bin lira öde
....
BELEDIYE kimin parasını kime veriyor...
Fatih Özcan tam bir şovmen...

Avatar
Öz Çorumlu 2019-08-16 21:27:36

Belediye başkanı sosyal belediyecilik adına takıma önceki belediye başkan larinin verdiği desteği sizde verin , inanın siz kazanırsınız yoksa siyasi hayatın başlamadan biter saygılar

Avatar
Furkan 2019-08-16 21:30:29

Vizyonsuz yöneti vasfında alakası ılmayan insanı başımıza belediye başkanı seçtik normal geldi günden beri borc cok para yok diyerek siyaset yapmaya çalışyo.eski belediye yönetimi her türlü desteği verirken ne deiştide şuan veremiyor belediye personel alamıyosun çorumun kulübüne destek veremiyosun daha doru düzgün mega projelerinizden eser yok hergüb halkla iç içe görünüp fotomodel gibi resimlerle olmaz sayın halil ibrahim aşgın

Avatar
Şakacı 2019-08-16 22:00:57

Gerçekten çok şakacı bir başkansin memleket alev alev işsizlik, yoksulluk, yolsuzluk kokuyor. Sen herşeyi vatandaş karşılasın (belediye ) ben yeni çorum spor başkanı olayım diyorsun çok şakacısin.

Avatar
Mert 2019-08-16 22:55:25

Muzaffer Külcü Çorumspor tarihinin en büyük maddi ve manevi desteğini verdi. Elini taşın altına koydu, peki sonuç ne, sonuç ağır ceza da rüşvet alıyor diye yargılandı. Halil İbrahim Aşgın da yoğurdu üfleyerek yiyor. Ancak şunları yapabilir, deplasmana otobüs tahsis edebilir. Çorumdan başka yere gezi için giden guruplara araç tahsis ediliyor kulüp içinde verilebilir. Stadın bakımı için gerekli personel ve techizata sahip bakımını yapabilir, Bu ve bunun gibi bazı ufak tefek dokunuşlar hem kanunlar çerçevesinde hem de sosyal belediyeciliğin bir gereğidir.

banner165