Özcan siyasi baskı yapanları açıklayamadı

Kulüp Başkan Özcan bugün toplantı yaptı ama 'açıklayacağım' dediklerini açıklamadı

21 Aralık 2018 Cuma 15:59
Özcan siyasi baskı yapanları açıklayamadı

Yeni Çorumspor Kulübü Başkanı Fatih Özcan, daha önceki toplantıda iddia ettiği üzere kulübe siyasi baskı yapanları açıklayamadı.

Bugün kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında Belediye Eğitim Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan’ı eleştiren Özcan, kulübün isminin değişmesini engelleyenlere ve başkanlık için pazarlık yapan siyasilere dair açıklama yapmadı.

Kulübü devraldıktan sonra Çorum Belediyesi’nin stada güvenlik vermediğini, elektrik faturasının ödenmediğini, U15 ve U16 takımlarına otobüs verilmediğini, maçlara gitmeleri için gereken ödemenin yapılmadığını, alt yapı futbolcularının antrenmanlara gittiği otobüsün altlarından çekildiğini iddia ederek, kulüp başkanı olarak diğer bazı branşların durumundan haberdar edilmediğini dile getiren Özcan, bunlarla ilgili olarak da Belediye Eğitim Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan’ı suçladı.

OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI

Yeni Çorumspor’un kurumsallaşması ve şeffaflaşması için yaptıkları çalışmaları özetleyen Özcan, daha sonra da işadamları Ahmet Ahlatcı, Erdem Çenesiz ve Uğur Barlık gibi işadamlarına forma sponsorluğu için çağrıda bulundu. Özcan, olağanüstü kongre kararı aldıklarını belirterek, bu konuda sözü olanı kongreye davet etti. Özcan, bahsettiği tüm sorunların nedeni olan ismin uyarılması için Belediye Başkanı ile görüşerek karar alacaklarını kaydetti.

Teknik Direktör Mehmet Aurelio’nun Çorum’da görev yapan bir bürokrat tarafından önce kendilerini ziyaret etmediği gerekçesiyle fırçalandığını, bunun üzerine Aurelio’nun istifa kararı aldığını aktaran Özcan, çok büyük kulüplerde görev yapan bir futbol adamına bu tür davranışların yanlış olduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2018-12-21 16:10:47

ne o tırstın mı başkan ? sana açıklamak düşerdi. gerçek yüzlerini herkes görseydi.

Avatar
Bu nasıl iş 2018-12-22 10:13:53

1-Basın toplantısını yaptığın bina, oturduğun koltuk, orda çalışanlar bile belediyenin
2-Fotoğraflarını gösterdiğin giydirme yaptırdığın otobüs belediyenin, şoförleri de belediyenin muhtelemen mazot da belediyedendir
3-Dış cephe yaptıracağım tesis belediyenin
Daha kim bilir neler belediyenin sonra da belediye bize bahmıyır enteresan

Avatar
vatandaş 2018-12-21 16:18:13

O bürokratın ismini açıklayın. Çorum'un Çorumspor'a gönül verenlerin bunu bilmeye hakkı var. Öyle adamları bu memleketten süreceksin

Avatar
çorumlu 2018-12-21 17:53:51

fatih özcan bu takımı bıraksa çorumspor tekrardan bal ligine düşer futbolseverlerin fatih özcana destek olması gerekli aurelio gibi ismi çoruma getirmek kolay degil

Avatar
Ahmet 2018-12-21 18:12:45

Desenize kulübün adı değişti. Eski tas eski hamam, geçmiş olsun başkan. Kongrede bırakırsın artık

Avatar
Muallim 2018-12-22 00:36:14

Fatih başkanı Çorum'a belediye başkanı olarak görmek isteriz. Çok başarılı bir başkan olacağından eminim.

Avatar
Mertçe 2018-12-21 21:12:57

Başkanın açıklayamayacağı belliydi. Ancak başkan Hamit Işık'ın Zeki Gül'ün adamı olduğunu bilmiyor mu, ayrıca Mustafa Ercan eski Çorumspor'u da Zeki Gül ve Muzaffer Külcü ile bitirmek için elinden geleni yaptı. Bunu tüm Çorumspor camiası biliyor. Sende hala yok Çorumspor olsun ayaklarındasın Çorumspor'a dava açan Hamit Işık, Çorumspor'u bitiren Zeki Gül başkandır.

Avatar
Çorumlu 2018-12-23 01:13:09

Sayın Fatih Özcan Karadağ'ın kayığına binmiş gidiyor ormana gidenin baltası balığa gidenin oltası olmaya devam et Fatih Özcan baban böyle değildi yalnız bunu bil

banner165