Özcan ve Ahlatcı’dan ortak açıklama

Fatih Özcan ve işadamı Ahmet Ahlatcı’yı işyerinde ziyaret ederek ortak açıklama yaptı.

29 Ağustos 2019 Perşembe 15:10
Özcan ve Ahlatcı’dan ortak açıklama

Yeni Çorumspor Kulübü eski Başkanı Fatih Özcan, bugün işadamı Ahmet Ahlatcı’yı işyerinde ziyaret ederek ortak açıklama yaptı.

İLK AÇIKLAMA ÖZCAN'DAN

Yeni Çorumspor Başkanı Hamit Işık’ın dün yapılan toplantı ve sonuçlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede takımın lisans işlemleri nedeniyle sahaya çıkamayacağını belirterek, şahsına göreve ‘dön’ çağrısı yaptığını hatırlatan Özcan, “Bu gönül ve aşk işidir. Ekranda şov yapmakla olmuyor.” Dedi.

AHLATCI'YI VE FİRMASINI ÖVDÜ

İşadamı Ahmet Ahlatcı ve firması Ahlatcı Holding’e övgü dolu sözler sarf eden Özcan, Çorum’da Yeni Çorumspor’a en somut katkının Ahmet Ahlatcı tarafından yapıldığını savundu. Özcan, Ahlatcı ile yaptığı görüşmenin ardından yeniden kulübün başına geçme kararı aldı.

AHLATCI: 'KULÜBÜN BAŞINDA FATİH ÖZCAN OLMALI'

Daha sonra söz alan işadamı Ahmet Ahlatcı da, Yeni Çorumspor’un başında Fatih Özcan’ın bulunması gerektiğine dikkat çekerek, bunu şehrin yöneticilerinin de anladığını söyledi. Ahlatcı, Yeni Çorumspor için daha önce Fatih Özcan’ın kamuoyuna açıkladığı destek sözlerini ve alternatif  projelerini tekrarladı. Şehrin takımının kendi ayakları üzerinde duracak gelire sahip olmasının önemine işaret etti.

Toplantı sonrası tekrar söz alan Fatih Özcan, Yeni Çorumspor’a verilecek yerle ilgili AHL AVM’ye gidileceğini, ayrıca külüpte kendisinin ayrıca bir basın toplantısı düzenleyeceğini sözlerine ekledi.

AHLATCI: 'AŞGIN'A BİN KERE TEŞEKKÜR EDERİZ'

Gazetecilerin bir sorusu üzerine konuşan Ahmet Ahlatcı, bir çok belediyenin şehir takımına önemli yardımlarda bulunduklarını gözlemlediklerini söyledi.  Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ın, Fatih Özcan'ın Ahlatcı'ya katkılarından dolayı defalarca teşekkür ederken kendisine bir kere bile teşekkür edilmemesini eleştirmesini de doğru bulmadığını vurgulayan Ahlatcı, "Önemli olan şehrin ortak paydası olan takımın durumu. Fatin Özcan bana teşekkür etmiş, ona etmemiş bunlar önemli değil. Biz belediye başkanına bir kere değil, bin kere teşekkür ederiz." diye konuştu.

YENİ ÇORMSPOR'A STORE MAĞAZASI

Basın toplantısı sonrası AHL AVM'de Yeni Çorumspor için Store Mağazası yeri belirlendi. Söz konusu alanın kulübe ücretsiz verildiği açıklandı.

Son Güncelleme: 01.09.2019 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2019-08-29 16:02:44

Takımın adı ahlatçı çorumspor olsun takım süper lige çıksın

Avatar
Ermemiş 2019-08-29 15:56:40

Fatih Özcan hala şov peşinde hatta bu yıl için sağdan soldan ne kadar gelir olursa onun için o kdr iyi. Çünkü takıma harcadığı parayı hemen geri alacak bu kadar da Çorumspor sevdalısıdır arkadaş

Avatar
Cemal ates 2019-08-29 16:27:03

Ermemiş rumuzlu arkadaş yıllardır ikinci ligecikmak için dünya para harcandı azcik insaflı konuş bu takımı ikinci lige çıkaran bastacidir on lira verip tribünde oturmakla olmuyor

Avatar
tolga 2019-08-29 17:07:05

Filmin birincisinin çekimleri tamamlandı... sırada ikincisi var... Ahlatçı.. kişilere göre çorumspora destek olacaksan hiç olma.. üniversite kampüsü yerinde sayıyor.. kampüse bir binada sen yap da görelim büyüklüğünü...

Misafir Avatar
Yibitaş ve Bozok Üniversitesi 2019-08-30 12:28:09 @tolga

VAllahi doğru,Yozgat'ta Yibitaş Çimentonun eski sahibi Erdoğan Akdağ üniversiteye anahtar teslimi kampüs yapmış ve bağışlamış.Çorum'da tek bir bina yapan var mı?Reklam var.Çorumspor üzerinden reklam yapılıp,ticari sonuçlar alınmaya çalışılıyor.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Görünen 2019-08-29 17:07:15

Her iki isimde spor üzerinden gösteri yapıyor.

Misafir Avatar
Berat 2019-08-31 09:30:38 @Görünen

Kesinlikle doğru. Reklam peşindeler. Bir dahaki döneme milletveli olurlar belediye başkanı olurlar. Bu siyaseti bilmiyoruz ayağına yatıyorlar ama iyi oynayıp kıvırıyorlar :)

Beğenmedim! (2)
Avatar
Ahmet 2019-08-29 15:27:03

Ahlatcıda ne dediğinin farkında değil. Madem öyle ver 5 milyon kimseye ağız eğdirme Fatih Özcan ı .

Avatar
erdal 2019-08-29 19:30:32

boşuna kişileri eleştirmeyin teşekkür edeceginize insanları tenkit ediyorsunuz hem Ahlatçıya hemde Fatih Özcana binlerce tşkler

Avatar
Çorum 2019-08-29 21:05:07

Yahu adam hala b.başkanına sataşma gayretinde , erkeksen çıkarsın karşısına adam gibi konuşursun , hala hava dersindesin, belesiye sana borçsuz takım verdi , ismini değiştorsin e derneğede devir ettin e bir zahmet takımın gelirini giderinide sen ayarla , parayı beleduye verdikten sonra neden takımı devretti adı neden değişti, sen koskoca çorumspor başkanı olacaksın sağda solda ağlayacağına çık adam gibi görevini yap.