Radikal kararlar yolda!

Çorum Belediyespor Başkanı Ömer Balaban, önümüzdeki süreçte radikal kararların alınacağını açıkladı

26 Mart 2018 Pazartesi 14:14
Radikal kararlar yolda!

Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Balaban, profesyonel dünyada mükafatın olduğu gibi cezanın da kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Sezonun ikinci yarısında alınan olumsuz neticelerin arkasında bir art niyet olmadığının altını çizen Balaban, “İlk yarıda aldığımız başarılı neticelerin ardından ne yazık ki, ikinci yarıda istediğimiz sonuçları bir türlü alamadık. Play-Off’u hedeflediğimiz su günlerde en son kendi sahamızda oynadığımız Payasspor maçından da sahadan mağlubiyetle ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Gelinen noktada kimsenin art niyetli bir davranış içerisinde olmadığını biliyoruz. Takımda bir özgüven sorununun yaşandığının farkındayız. Bunun için de çözüm yolları arıyoruz. Bundan sonraki süreçte alacağımız 1 galibiyetin bile takım üzerinde olumlu yönde etki yapacağını düşünüyoruz. Bununla birlikte takibi profesyonel dünyada nasıl başarı mükâfatsız kalmıyorsa, aynı şekilde başarısızlıkta karşılıksız kalmayacaktır. Biz her şeye rağmen matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece öncelikli hedefimizi kovalamak istiyoruz. Ancak önümüzdeki süreçte de arzu ettiğimiz sonuçlar gelmezse o zaman daha da radikal kararlar alabiliriz” dedi.
TEPKİLERİ ANLAYIŞLA KARŞILIYORUZ
Payasspor maçı taraftarın tepkisini anlayışla karşıladıklarını dile getiren Kulüp Başkanı Ömer Balaban, “Payaspor maçında alınan mağlubiyet sonrası gösterilen tepkileri anlayışla karşılıyoruz. 8 haftadır galip gelemeyen takımımızı yağmurlu havaya rağmen desteklemeye gelen insanların alınan mağlubiyet sonrası tepkilerini de anlıyoruz. Futbolcularımızdan da bundan sonraki süreçte bu tepkileri alkışa çevirmek için mücadele etmelerini bekliyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 26.03.2018 22:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mutlu aydın 2018-03-26 21:28:13

Cenabı Allah daima doğrunun yanındadır dünya fani õlüm ani ne ekersen onu biçersin

Avatar
Valdo 2018-03-27 10:05:55

Başkan baştan ayağa hep yaramaz adamlar yönetimde kurtulun artık eski genel kaptanın güdümünden adam parmağının ucunda hem Zeki Gül'ü hem yönetimi oynatıyor

Avatar
Mertçe 2018-03-27 10:07:18

Kamplarda top oynayan yönetici iki şişko arkadaş varya önce onlardan kurtul yoksa senide yerler