Rakip Kırşehir

Yeni Çorumspor, Bolu’da sürdürdüğü sezon hazırlıklarına hafta sonu da çift antrenmanla devam etti.

18 Ağustos 2019 Pazar 13:24
Rakip Kırşehir

Yeni Çorumspor, Bolu’da sürdürdüğü sezon hazırlıklarına hafta sonu da çift antrenmanla devam etti. Dün günün ilk çalışmasını saat 09.30’da yapan Kırmızı-Siyahlılar, çabuk kuvvet ve toplu çalışmanın ardından öğleden sonra da saat 16.30’da antrenmana çıktı. Ancak öğleden sonra yapılan antrenman aniden bastıran aşığı yağmur yağışı nedeniyle yarıda kaldı. Bugünü de çift antrenmanla geçirecek olan Yeni Çorumspor, günün ilk antrenmanını saat 09.30’da yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5’e 2 ve toplu çalışmanın ardından sona erdi. Yeni Çorumspor, günü saat 16.30’da yapacağı taktik çalışmanın ardından sonlandıracak.

YARIN RAKİP KIRŞEHİR

13 Ağustos’tan bu yana Bolu kampında lig hazırlıklarına devam eden Yeni Çorumspor, 2. hazırlık maçında yarın Kırşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Bahri Kaya nezaretinde hazırklarını sürdüren Yeni Çorumspor’un yarın oynayacağı maç Termal Otel 3 No’lu Saha’da oynanacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Kırmızı-Siyahlılar, ilk hazırlık maçını 16 Ağustos Cuma günü Bayburtspor oynamış ve sahadan 2-0 galibiyle ayrılan taraf olmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165