Ralli sona erdi

44. Hitit Rallisi kupa töreni ile sone erdi

01 Ekim 2017 Pazar 19:28
Ralli sona erdi

Ankara Otomobil Sporları Kulübü'nün (ANOK) organizasyonu ve Çorum Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen 44. Hitit Rallisi sona erdi.

 Hürriyet meydanında düzenlenen kupa töreninde bir konuşma yapan Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum’un barışın, kardeşliğin, sevginin tohumlarının atıldığı topraklar olduğunu belirterek, “Günümüzden 3 bin 500 yıl önce dünyanın ilk yazılı barış anlaşması bu topraklarda imzalanmıştır. Buradan tüm gençlerimize bir çağrıda bulunuyorum. Bu orfanizasyonların tanıtım ve ekonomiye katkı gibi amaçlarının yanı sıra özellikle gençler arasında sporun yaygınlaşmasına vesile olmaktadır. Onun için bir fırsat oluşturmaktadır” dedi.

Yarışlar sonunda genel klasmanda dereceye giren Hakan Ertarman-Can Hergüner, Emrah Ali Başol-Gürkal Menderes, Erkan Yanıkoğlu-Bora Yılmaz, Kategori 1’de dereceye giren Emrah Ali Başol-Gürkal Menderes, Mert Gür-Ege Can Ünlü, Özcan Öz-İlker Çaçen, Kategori 2’de dereceye giren Hakan Ertarman-Can Hergüner, İlhan Mutluay-Cumhur Önder, E.Önder Akcengiz-Anıl Güventürk, Kategori 3’de dereceye giren Mustafa Nüvit KarakaşlıGöktuğ Halis Tunçay, Salih Uzunorman-Utku Güloğlu, Özlem Uludağ Gülcan-Pamir Ozantürk, Kategori 4’de dereceye giren Erkan Yanıkoğlu-Bora Yılmaz, Murat Güray-Bora Yakın ve İrfan Tatlıcılar-Levent Tatlıcı’ya kupaları Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gençlik Spor İl Müdürü Haşim Eğer ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.








İHA















Son Güncelleme: 01.10.2017 19:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165