Salon atletizmde başarı sürüyor

Atletizm Federasyonu Faaliyet programında yer alan ve 10- 11 Ocak 2015 tarihinde İstanbul...

14 Ocak 2015 Çarşamba 15:49
 Salon atletizmde başarı sürüyor


Atletizm Federasyonu Faaliyet programında yer alan ve 10- 11 Ocak 2015 tarihinde İstanbul Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu’nda yapılan salon federasyon deneme yarışmalarına; Çorum İl Özel İdaresi Gençlik ve Spor Kulübünden Mustafa Özseçerve Rümeysa Arıcı performanslarıyla göz doldurdu.


DERECELERİMİZ DAHA İYİ BAŞARILARIMIZ PERÇİNLENİYOR


14- 15 Şubat 2015 tarihlerinde yapılacak olan Gençler ve Büyükler Salon Türkiye Şampiyonası öncesi yapılan federasyon deneme yarışmalarına katılan sporcular derecelerini düşürmeye devem ediyor.


Atletizm Antrenörü Ertan Yılmaz’ın verdiği bilgiye göre, daha önce 4.04.85 1500 metre  koşan Mustafa Öszeser  bu hafta 3.59.01 koşarak Genç erkekler kategorisinde ikinci oldu. İlk kez yarıştığı 3000 metre yarışmasında ise 8.40.41 gibi çok iyi bir dereceyle yine ikinci oldu.


Sporcularımızdan Rümeysa Arıcı ise, daha önce 4.47.61 lik 1500 metre derecesini 6 saniye daha geliştirerek 4.41.19 koştu ve genç kızlar kategorisinde 2. oldu. İlk kez denediği 3000 metre yarışmasında ise 10.11.09’luk derecesiyle birinci oldu.


Antrenör Ertan Yılmaz, yaptığı açıklamada şöyle dedi:“14- 15 Şubat 2015 tarihlerinde yapılacak olan Gençler ve Büyükler Salon Türkiye Şampiyonası öncesi koşulan bu dereceler bizim doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir. Şampiyona öncesi son deneme yarışmamızı 31 Ocak- 1 Şubat 2015 tarihinde koşacağız. Hedefimiz daha iyi dereceler. Bu sonuçlarla şampiyonadan madalyayla dönmeyi düşünüyoruz.


PARKLARDA YAPILAN ANTRENMANLA GELEN BAŞARI


Sporcularımızın aldığı bu başarılar sıradan bir başarı değildir. Bırakın Atletizm salonunu Atletizm sahası ve doğru dürüst çalışma ortamı olmayan bir ilden böyle bir başarı kazanmak olağan üstü bir özveri ve çalışmanın ürünüdür. Uygun çalışma ortamı olmadığı halde haftanın yedi günü yağmur-çamur, kar – kış demeden Parklarda antrenman yaparak yarışmalarda başarılı sonuçlar alan sporcularımın göstermiş olduğu bu özveri ve gayreti takdir ediyor ve kendilerini kutluyorum.


2015 YILINDA 2 BÜYÜK ORGANİZASYON DAHA


Çorum Atletizm camiası tarafından tanınan, takip edilen ve konuşulan bir il olmuştur. Son zamanlarda hem sportif başarı hem de ilimizde yapılan organizasyonlardaki başarılar Çorum Atletizmine bir ivme kazandırmıştır. 2014 yılında İl özel idaremizin yoğun destekleri ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün katkılarıyla Bozboğa köyü mera alanında oluşturduğumuz Kros parkurunda 4 adet büyük organizasyon yaptık. Yaptığımız organizasyonlar ve kros parkurumuz tüm Türkiye de beğeni kazanmıştır.


Atletizm Federasyon tarafından açıklanan 2015 yılı faaliyet takviminde Kros branşının en önemli iki organizasyonu Çorum’a verildi.


İlki 7 Mart 2015 tarihinde yapılacak olan Ferdi Türkiye Kros Şampiyonası aynı zamanda Dünya Kros Şampiyonası Milli Takım seçmesi.


İkinci organizasyon ise 19 Aralık 2015 tarihinde Kulüpler arası Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Türkiye Kros Ligi Finali.


Bu organizasyonların yapılmasında ve başarılarımızın oluşmasında bizlere destek veren  İl özel idaremize, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze, Anitta Otel İşletmesine, Lider Anatolia işletmesine, yerel basınımıza, tüm kurumlarımıza, Beden Eğitimi Öğretmenlerimize, antrenör ve sporcularımıza teşekkür ederim."




Son Güncelleme: 14.01.2015 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.