Şampiyon yüzücülere İkinci Bahar jesti

İkinci Bahar Lokantası İşletme Müdürü Emre Çıtak, Mersin'de düzenlenen Bedensel Engelli Yüzme...

13 Ocak 2015 Salı 18:45
 Şampiyon yüzücülere İkinci Bahar jesti


İkinci Bahar Lokantası İşletme Müdürü Emre Çıtak, Mersin'de düzenlenen Bedensel Engelli Yüzme Şampiyonası'nda madalya alarak şampiyon olan sporculara yemek ikram etti.


Çorum Yıldızlar Spor Kulübü Sporcusu Samet Taşçı, 4 dalda Türkiye Şampiyonu olurken, Görkemspor Kulübü Sporcuları Arda Alper ve Nagehan Göçmen de bir Türkiye Şampiyonluğu, üç ayrı ikincilik kazandı.


Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Şube Müdürü Satı Yücel, Kulüp başkanları Rıfat Ceylan ve Tuncay Görkem, Tüfad eski Başkanı Mehmet Hacıismailoğlu, sporcular, antrenörler ve ailelerinin katıldığı yemekte, sporculara hediyeler verildi.


Tüm engellerine rağmen, yılmadan hayata tutunan gençlerin başarısı gurur verirken, kulüp yöneticileri ve sporcuları, şampiyonalara katılmak için sponsor aradıklarını ve destek beklediklerini ifade etti.


Haşim Eğer, yemekte yaptığı konuşmasında, sporcuları, kulüp yöneticilerini, antrenör ve aileleri tebrik ederek, devletin imkanlarından her çocuğun yararlanma hakkı bulunduğunu hatırlatarak, "Hiç kimse engelli çocuğunu kabiliyetsiz görmesin ve eve hapsetmesin. Onları hayata tutunmak için bizlerle buluştursunlar." dedi.


Haşim Eğer ayrıca İkinci Bahar Lokantası İşletme Müdürü Emre Çıtak'a şampiyonaya verdiği destek ve şampiyona dönüşü ikram ettiği yemek için teşekkür etti.


ENGELLİLERE ASANSÖR SÖZÜ


Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, engelli öğrencilere yönelik hassasiyetini, yemekte verdiği bir müjde ile perçinledi.


İkinci Bahar Lokantası İşletme Müdürü Emre Çıtak’ın konuyu aktarması üzerine, henüz daha masada otururken, telefon görüşmeleri yaparak konuyu araştıran Eğer, müjdeyi verdi.


Olimpik Yüzme Havuzu’na engelli iniş asansörü yaptırmak için adım atan Haşim Eğer, “Kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırıp, tesislerimizi onların ihtiyaçlarına göre dizayn etmek boynumuzun borcudur. Bu konuda atılması gereken hiç bir adımdan geri durmayıp, azimleri ile bizlere de örnek olan kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.


GÖRME ENGELLİ YÜZÜCÜYE HEDİYE


Eğer Mersin’de düzenlenen şampiyona da dereceye giren sporcuları tebrik ederek, hediye verdi.


12 yaşındaki görme engelli Mahmut Behram Sarb, azminden ve başarısından dolayı Gençlik ve Spor Müdürü Haşim Eğer tarafından takdir madalyası ile ödüllendirildi.


Eylül ayından bu yana yüzme kurslarına devam eden İnkılap Ortaokulu öğrencisi Behram, okulunda aldığı takdir belgesine, sporculuk alanında aldığı takdir madalyasını da ekledi.


Haşim Eğer'in kutladığı Behram, Eğer'e madalya sözü vererek, Çorum'un adını yüzme alanında duyuracağını söyledi.




Son Güncelleme: 13.01.2015 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.