Şampiyona BESYO fırsatı

Kırkpınar'da şampiyon olan hemşerimiz Ferhat Yiğit'e, Trakya Üniversitesi BESYO’ya sınavsız kayık hakkı çıktı.

11 Temmuz 2019 Perşembe 16:12
Şampiyona BESYO fırsatı

Tarihi Kırkpınar güreşlerinde 175 sporcu arasında şampiyon olan hemşerimiz Ferhat Yiğit'e, Trakya Üniversitesi BESYO’ya sınavsız kayık hakkı çıktı.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, yaptığı açıklamada, "Tarihi Kırkpınar güreşlerinde derece elde eden güreşçilerimizin Trakya Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulu’na sınavsız kayıt yapmaları onlara hak ve ödül olarak pehlivanlarımıza vermeyi düşündük, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Şampiyonun antrenörü ve eğitmeni Adem Uysal, “Ferhat’a hayırlı olsun, çalışmalara durmaksızın devam edip daha iyi sonuçlar elde edeceğiz inşallah. İlçemizde güreş adına güzel sonuçlar elde etmeye çalışıyoruz, halkımızın güreşçilerimize ve güreşe sahip çıkmasıyla birlikte ata sporumuzu ilçemizde tekrardan hayata geçirip dünya şampiyonlukları almayı hedefliyoruz.” dedi.

HABER: CENGİZ TOMAR

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.