Şampiyonluk kupası Başkan’a

Yeni Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan ve diğer yöneticiler daha sonra U14 takımının şampiyonluğunu kutladılar.

09 Şubat 2019 Cumartesi 17:56
Şampiyonluk kupası Başkan’a

Yeni Çorumspor Kulüp Başkanı ve diğer yöneticiler bugün futbol dolu bir gün geçirdiler.

İlk olarak Akademik Lig’de mücadele eden U16 takımının maçını izleyen Kulüp Başkanı Fatih Özcan, Sportif Direktör Hamit Işık, Halkla İlişkiler Sorumlu Mustafa Ercan, Altyapı Sorumlusu Tuncay Koçak ve Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın, Mimar Sinan Sahası’nda Yeni Çorumspor ile Erbaaspor arasında oynanan Akademi Ligi U16 maçını izlediler. İlk yarının bitimiyle birlikte U14 takımın soyunma odasına giden ve başarı dileklerinde bulunan Özcan ve beraberindekiler daha sonra 1 No’lu Sentetik Saha’ya geçerek Sungurlu Belediyespor ile Eti Lisesispor arasında oynanan U19 Play-Off maçının bir bölümünü izlediler.

Yeni Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan ve diğer yöneticiler daha sonra U14 takımının şampiyonluğunu kutlamak üzere Can Ciğer Kebap Salonu’nda teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Burada verilen yemek sonrası U14 takımının şampiyonluk kupası takım kaptanı Berkay Kuzucu tarafında şampiyonluk kupası Kulüp Başkanı Fatih Özcan’a verildi.

Kulüp tarihinin ilk kupasını getiren U14 takımının bu başarısı yönetim tarafından da ödüllendirildi. Kulüp Başkanı Fatih Özcan’ın talimatıyla Sportif Direktör Hamit Işık tarafından U14 Teknik Direktörü Hayrettin Karaca’ya 500, futbolculara ise 200’er lira prim dağıtıldı.

Yemekte konuşan Kulüp Başkanı Fatih Özcan, altyapının kendileri için son derece önemli olduğunu ifade etti. Altyapı takımlarının elde ettikleri başarıları çok önemsediklerini dile getiren Özcan, U14 takımın elde ettiği şampiyonluk sayesinde ilk kupayı kaldırdığını ve bunun da kendisi için çok büyük önem arz ettiğini kaydetti. U14 takımının başarısıyla gurur duyduklarının altını çizen Özcan, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada ise, “ Bu benim başkanlığımda kaldırdığım ilk kupa. Hepinize sahada ortaya koyduğunuz performanstan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. İyi ki, varsınız” diye konuştu.

Son Güncelleme: 09.02.2019 19:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.